Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Please Help Me!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Please Help Me!!!

post #1 of 4
Thread Starter 
Hello Everone!!!

I have a bad problem with my opreation system, I use Windows XP, SP2.
I was just listening music and try to change my folders icon and I went to Folder Options ==> Files Type and then try to change the File Folder icon form the Advance tab AND THEN, F Problem occur, when I want to open a folder my explorer go to the Search Window, I can't to set OPEN as the defualt action, it ask me for a program that handle the command, if I set it to Explorer.exe it open folders in new window!!!

I have 19 years old, and I have computer since I was 10, and never had a problem with "Microsoft Windows" that can't solve it, but this one really make me nervous!!!

If anyone know how must I fix this problem, PLEASE tell me!!!

Thanks in advance.
Soprano
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium E5200@ 3.5GHz ASUS P5K-PL ATI 4650 800/1150 2GB Transcend 800@ 966MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB Maxtor + 750 Western Digital Samsung 22X DVD-RW Vista Ultimate BenQ 20" FP202W 
Power
430W Cooler Master 
  hide details  
Reply
Soprano
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium E5200@ 3.5GHz ASUS P5K-PL ATI 4650 800/1150 2GB Transcend 800@ 966MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB Maxtor + 750 Western Digital Samsung 22X DVD-RW Vista Ultimate BenQ 20" FP202W 
Power
430W Cooler Master 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
ok I figured out what you mean....just did it myself. how to fix it is pretty simple actually. Go back into folder options where you changed the icon. well if you notice in the area where it says actions? well thats why it keeps opening search. to fix click on the button new. And a dialog will pop up. when that does you type open in where it says action. And then next thing you do is if paste this into were it says "application used to perform action" C:\\Windows\\explorer.exe

once thats done you will now have find and open in the actions. click on the open action and click on the button that says set as default. and that shoudl be all that you need to do to fix your problem. You will more likly have to do that again if you change the icon or you reinstall windows again. BUt your problem shall be solved. I only know this cause i did the same thing you did and fixed it the why i just told yea how to..... hope it does tho laterz
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
ok nvm it didnt .... I now have the problem my self....hmmm
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
I'm really sorry for that, as I did to solve this problem you may need to reinstall your opreation system, I sorry for that!!!
Soprano
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium E5200@ 3.5GHz ASUS P5K-PL ATI 4650 800/1150 2GB Transcend 800@ 966MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB Maxtor + 750 Western Digital Samsung 22X DVD-RW Vista Ultimate BenQ 20" FP202W 
Power
430W Cooler Master 
  hide details  
Reply
Soprano
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Pentium E5200@ 3.5GHz ASUS P5K-PL ATI 4650 800/1150 2GB Transcend 800@ 966MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB Maxtor + 750 Western Digital Samsung 22X DVD-RW Vista Ultimate BenQ 20" FP202W 
Power
430W Cooler Master 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Please Help Me!!!