Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › X1300 Movie Playback (in games)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

X1300 Movie Playback (in games)

post #1 of 2
Thread Starter 
I have a Dell Dimension 2400, 1GB RAM, 2.8 Ghz P4, X1300 PCI (not express) card. My games run great...(Oblivion, LOTRO, etc.) except for one thing...my in game movies run very choppy. Is this an issue with the driver or is it something else? It does it with the drivers that came on the disk and the latest drivers as well. Does anyone have any suggestions on what I can do to fix this? Any help is appreciated!
post #2 of 2
try setting the anti-anazlying lower in game options

or

try reinstal drivers

or

try card on other computer see if its still does it.




or buy a better video card, i had a x1600pro that worked fine
AMD Supreme
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
ATHLON 64 X2 6000+ ASUS M2N-sli deluxe AM2 XFX 8800 GTS 640MB XXXT 600/1900 not oc'ed KINGSTON DDR2(4X1GB)800mhz CL4 HyperX{2*daul kits} 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 500gb (16mb) SATA2 Windows xp pro 64 Samsung 22" 226CW MS Comfort Curve 2000 USB 
PowerCaseMouse
OCZ GameXstream 700w Antec 900 Ultimate Gamer MS Comfort Optical 1000 USB/ Trust GM-4600 
  hide details  
Reply
AMD Supreme
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
ATHLON 64 X2 6000+ ASUS M2N-sli deluxe AM2 XFX 8800 GTS 640MB XXXT 600/1900 not oc'ed KINGSTON DDR2(4X1GB)800mhz CL4 HyperX{2*daul kits} 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 500gb (16mb) SATA2 Windows xp pro 64 Samsung 22" 226CW MS Comfort Curve 2000 USB 
PowerCaseMouse
OCZ GameXstream 700w Antec 900 Ultimate Gamer MS Comfort Optical 1000 USB/ Trust GM-4600 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › X1300 Movie Playback (in games)