Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Pauses on start - up ?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Pauses on start - up ?

post #1 of 3
Thread Starter 
Ok heres my problem... when i start up i get black screen pauses? after showing my temps and the press " DEL " for bios screen then after that it shows a black screen then pauses after 3 seconds or so it boots up windows then after the loading the black screen re appears! and it will last another 3 second then it goes to the windows welcome screen ( can i turn this off? Its highly annoying and it is another 3 seconds of my useless time ) Thanks in advance!!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3466 MHz Asus Commando (4 PCI, 1 PCI-E x1 GeForce 8800 GTS (320 MB) G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ST3320820AS x 3 RAID 0 (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) ASUS DRW-1612BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x Windows Vista 64 Ultimate Edition LG Premium Artistic Series LX40 
KeyboardPowerCaseMouse
Compaq =D HEC WINPOWER 550 CHEAP ALIEN LOOKING =D Logitech CHEAP MOUSE =D 
Mouse Pad
WOOD 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3466 MHz Asus Commando (4 PCI, 1 PCI-E x1 GeForce 8800 GTS (320 MB) G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ST3320820AS x 3 RAID 0 (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) ASUS DRW-1612BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x Windows Vista 64 Ultimate Edition LG Premium Artistic Series LX40 
KeyboardPowerCaseMouse
Compaq =D HEC WINPOWER 550 CHEAP ALIEN LOOKING =D Logitech CHEAP MOUSE =D 
Mouse Pad
WOOD 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by patrickkkm View Post
Ok heres my problem... when i start up i get black screen pauses? after showing my temps and the press " DEL " for bios screen then after that it shows a black screen then pauses after 3 seconds or so it boots up windows then after the loading the black screen re appears! and it will last another 3 second then it goes to the windows welcome screen ( can i turn this off? Its highly annoying and it is another 3 seconds of my useless time ) Thanks in advance!!

Have you tried enabling Quick Boot in your Bios options, it's under Boot config I think.
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
I got that on already mate but still no gold :| i tried reinstalling windows as well..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3466 MHz Asus Commando (4 PCI, 1 PCI-E x1 GeForce 8800 GTS (320 MB) G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ST3320820AS x 3 RAID 0 (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) ASUS DRW-1612BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x Windows Vista 64 Ultimate Edition LG Premium Artistic Series LX40 
KeyboardPowerCaseMouse
Compaq =D HEC WINPOWER 550 CHEAP ALIEN LOOKING =D Logitech CHEAP MOUSE =D 
Mouse Pad
WOOD 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3466 MHz Asus Commando (4 PCI, 1 PCI-E x1 GeForce 8800 GTS (320 MB) G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ST3320820AS x 3 RAID 0 (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) ASUS DRW-1612BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x Windows Vista 64 Ultimate Edition LG Premium Artistic Series LX40 
KeyboardPowerCaseMouse
Compaq =D HEC WINPOWER 550 CHEAP ALIEN LOOKING =D Logitech CHEAP MOUSE =D 
Mouse Pad
WOOD 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Pauses on start - up ?