Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Built new comp, won't turn on.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Built new comp, won't turn on. - Page 4

post #31 of 49
Quote:
Originally Posted by firefox is awesome View Post
So then the mobo. LEDs will be on even if the power switch is not connected to the mobo., but the PSU is
As long as you turn the PSU on, try it.
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
post #32 of 49
Oh sorry, forgot that the light is always on no matter what.
Graddy
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.93 Ghz Core 2 Duo 9400m + 9600m GT 4GB Apple RAM 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X + Windows 7 Professional 24" Apple Display (1920x1200) Unibody Alumimum 
  hide details  
Reply
Graddy
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.93 Ghz Core 2 Duo 9400m + 9600m GT 4GB Apple RAM 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X + Windows 7 Professional 24" Apple Display (1920x1200) Unibody Alumimum 
  hide details  
Reply
post #33 of 49
Thread Starter 
No guys. I got the mobo out on a wooden table with everything plugged in. No power on when I use the screwdriver to complete the circuit. Does that mean I got a dead mobo?
Mah Beh Beh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 940 GIGABYTE GA-MA790X-UD4 HIS HD4850 G. Skill 4GB (2x2GB) 1066 
Hard DriveOSPowerCase
640 GB WD Caviar Black, Seagate 1.5 TB Win7 Corsair TX650W Antec 900 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
Mah Beh Beh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 940 GIGABYTE GA-MA790X-UD4 HIS HD4850 G. Skill 4GB (2x2GB) 1066 
Hard DriveOSPowerCase
640 GB WD Caviar Black, Seagate 1.5 TB Win7 Corsair TX650W Antec 900 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #34 of 49
Quote:
Originally Posted by grunion View Post
18amps for the entire system, he has dual +12v rails, plenty.
The requirement is for the system not just the GFX.

Guys, his mobo LED is not coming on, the front panel switch has nothing to do with that.

EDIT> Unhook the USB headers if you have them connected and try.
yea its gotta be either the psu or a connection somewhere from the psu-- or a short or grounding issue i suppose
ha make sure the wall outlet and surge protector are good/on too.
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
post #35 of 49
Quote:
Originally Posted by Blinx View Post
No guys. I got the mobo out on a wooden table with everything plugged in. No power on when I use the screwdriver to complete the circuit. Does that mean I got a dead mobo?
Oh No
Still no LED?
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
post #36 of 49
Sorry for pointing out the obvious, but is the PSU cable plugged into the wall and your PSU, and are any surge protectors turned on if need be?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 @ 3.6GHz (lapped) EVGA 780i SLI FTW @ 1600MHz FSB 2 x EVGA 8800GTX 768MB (SLI) @ 625/1500/2000MHz 2x2GB G.Skill PC2-8000 PQ @ 800MHz (linked to FSB) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x160GB WD RAID 0, 750GB Samsung Spinpoint F1 LITE-ON 20X SATA DVD/CD RW Windows 7 Ultimate x64 Viewsonic VA2702w 27" LCD 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Value 100 (beer magnet) Corsair TX 750W Cooler Master ATCS 840 Logitech SBF-90 (cheapest one on Newegg) 
Mouse Pad
Some kinda rubber thing (beer magnet) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 @ 3.6GHz (lapped) EVGA 780i SLI FTW @ 1600MHz FSB 2 x EVGA 8800GTX 768MB (SLI) @ 625/1500/2000MHz 2x2GB G.Skill PC2-8000 PQ @ 800MHz (linked to FSB) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x160GB WD RAID 0, 750GB Samsung Spinpoint F1 LITE-ON 20X SATA DVD/CD RW Windows 7 Ultimate x64 Viewsonic VA2702w 27" LCD 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Value 100 (beer magnet) Corsair TX 750W Cooler Master ATCS 840 Logitech SBF-90 (cheapest one on Newegg) 
Mouse Pad
Some kinda rubber thing (beer magnet) 
  hide details  
Reply
post #37 of 49
yea does tyhe LED just indicate the the mobo is receiving power or that the cpu is receiving power or somethin else?
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
post #38 of 49
wait, did you connect the power button wires and speakers and reset button from your case to your motherboard?
The first
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
pentium 4 550 prescott 3.4ghz Asus p5ad2-e-premium sapphire Radeon x850xt Crucial Ballistix 2x 1Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 111 Gb A-open dvd/cd-rw Windows xp pro sp.2 LG 17" 715z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Playstation 2 style starpower 500 watts Raidmax Samurai xe Basic black 
Mouse Pad
nope 
  hide details  
Reply
The first
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
pentium 4 550 prescott 3.4ghz Asus p5ad2-e-premium sapphire Radeon x850xt Crucial Ballistix 2x 1Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 111 Gb A-open dvd/cd-rw Windows xp pro sp.2 LG 17" 715z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Playstation 2 style starpower 500 watts Raidmax Samurai xe Basic black 
Mouse Pad
nope 
  hide details  
Reply
post #39 of 49
Thread Starter 
PSU is plugged in and everything is connected properly. Still no LED. The mobo is currently laying on a wooden table with everything plugged in.
Mah Beh Beh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 940 GIGABYTE GA-MA790X-UD4 HIS HD4850 G. Skill 4GB (2x2GB) 1066 
Hard DriveOSPowerCase
640 GB WD Caviar Black, Seagate 1.5 TB Win7 Corsair TX650W Antec 900 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
Mah Beh Beh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 940 GIGABYTE GA-MA790X-UD4 HIS HD4850 G. Skill 4GB (2x2GB) 1066 
Hard DriveOSPowerCase
640 GB WD Caviar Black, Seagate 1.5 TB Win7 Corsair TX650W Antec 900 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #40 of 49
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by nitrousflash View Post
wait, did you connect the power button wires and speakers and reset button from your case to your motherboard?
]

Those were all plugged in but they are not right now. Also, they were colored white and another color. Which is + and which is -?
Mah Beh Beh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 940 GIGABYTE GA-MA790X-UD4 HIS HD4850 G. Skill 4GB (2x2GB) 1066 
Hard DriveOSPowerCase
640 GB WD Caviar Black, Seagate 1.5 TB Win7 Corsair TX650W Antec 900 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
Mah Beh Beh
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 940 GIGABYTE GA-MA790X-UD4 HIS HD4850 G. Skill 4GB (2x2GB) 1066 
Hard DriveOSPowerCase
640 GB WD Caviar Black, Seagate 1.5 TB Win7 Corsair TX650W Antec 900 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Built new comp, won't turn on.