Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › HDD detected but not?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HDD detected but not? - Page 2

post #11 of 19
yea check out my post below you might be having the same exact problem as me.
post #12 of 19
partition magic then split the drive in half. for example two 80Gb partitions...137Gb limitation...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 @3.2Ghz Asus P5N-T Deluxe 2x BFG 8800GTS 640 SLi 4GB Crucial Ballistix Tracer Pc8500 
Hard DriveOSMonitorPower
750GB Xp Pro/Vista x64 Ultimate dual boot 19" Philips Widescreen 750w Silverstone Modular 
Case
Cm690 Dominator 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Quad Q6600 @3.2Ghz Asus P5N-T Deluxe 2x BFG 8800GTS 640 SLi 4GB Crucial Ballistix Tracer Pc8500 
Hard DriveOSMonitorPower
750GB Xp Pro/Vista x64 Ultimate dual boot 19" Philips Widescreen 750w Silverstone Modular 
Case
Cm690 Dominator 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
Quote:
Originally Posted by tmaxxracer111 View Post
yea check out my post below you might be aving the same exact problem as me.
was that in response to my post? .. . bc That is how I fixed my problem . ..
 
ESXi Server
(10 items)
 
HTPC
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Asus Sabertooth Mark 2 Radeon HD 6950 GSkill Sniper Series 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung XP941 Noctura NH-D14 8.1 Pro QNIX 27" @ 1440, AOC 27" @ 1080, Dell 24" @ 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 PC&P 750 NZXT H2 Logitech G500s 
CPUHard DriveHard DriveHard Drive
Phenom II x4 965 WE Red Seagate Intel SSD 
Hard DriveCoolingOSOS
WR Raptor  Silenx Fans x2 120mm Win 7 x2 Unraid 
OSCase
pfsense Rackmount 16 bay hot-swap 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100t Gigabyte integrated 2x 8GB GSkill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ SSD Stock Win7 - Plex Shell Sony XBR2 
PowerCase
Generic 350 watt Repurposed Vidabox 
  hide details  
Reply
 
ESXi Server
(10 items)
 
HTPC
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Asus Sabertooth Mark 2 Radeon HD 6950 GSkill Sniper Series 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung XP941 Noctura NH-D14 8.1 Pro QNIX 27" @ 1440, AOC 27" @ 1080, Dell 24" @ 1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 PC&P 750 NZXT H2 Logitech G500s 
CPUHard DriveHard DriveHard Drive
Phenom II x4 965 WE Red Seagate Intel SSD 
Hard DriveCoolingOSOS
WR Raptor  Silenx Fans x2 120mm Win 7 x2 Unraid 
OSCase
pfsense Rackmount 16 bay hot-swap 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100t Gigabyte integrated 2x 8GB GSkill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ SSD Stock Win7 - Plex Shell Sony XBR2 
PowerCase
Generic 350 watt Repurposed Vidabox 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
nope
post #15 of 19
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DanNEBTD View Post
Mine did this a while ago. . .I had to make it the only drive in the system and boot from the windows CD. . . Format from that. . . I didnt load windows onto my drive but thats how I got it to be recognized & NTFS
I just tried that and it says some drive information, but no partition information. instead, it says "Setup cannot access this disk."
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
post #16 of 19
mabie a firmware update would help wont hurt to give it a try
post #17 of 19
i had that problem on a seagate barracuda 80GB IDE and i found 2 things i was doing wrong:

1-the jumpers the HDD didnt liked that i was slaving her so i used cable select and it worked

2-my girl friend is learning how to assemble a computer so i let her assemble my celeron D that had that HD. i was constantly being attacked by BSODs so i went to check the HD and it was connected by PSU connectors that should be connected to the optical drives. i connected it to the normal PSU connector(the cable that also has the floppy connector) and never had problems again.

try it it worked for me
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100 ASUS P8H61-M LX3 Plus ATI Sapphire HD 5750 vapor-x 1x4GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue DVD+-RW DL I had around, util i buy a BR-Drive Everything stock Windows Vista Home Premium 64bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Philips 190S5FG LG W2243S-PF Logitech Classic 200 Corsair CX 430 
CaseMouseMouse PadAudio
NOX Zen Trust silverstone 1600DPI wired 1€ at local store xD Logitech S220 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100 ASUS P8H61-M LX3 Plus ATI Sapphire HD 5750 vapor-x 1x4GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue DVD+-RW DL I had around, util i buy a BR-Drive Everything stock Windows Vista Home Premium 64bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Philips 190S5FG LG W2243S-PF Logitech Classic 200 Corsair CX 430 
CaseMouseMouse PadAudio
NOX Zen Trust silverstone 1600DPI wired 1€ at local store xD Logitech S220 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tmaxxracer111 View Post
mabie a firmware update would help wont hurt to give it a try
yea, i might see if there is one and give that a go. thank you
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
I just emailed Maxtor about mine asking for a new firmware as i couldn't find it on the net.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › HDD detected but not?