Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › VISTA: System Information Not Available
New Posts  All Forums:Forum Nav:

VISTA: System Information Not Available

post #1 of 10
Thread Starter 


why??
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
post #2 of 10
Try activating windows.

Then it should work
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.6GHz Asus P5N32-e SLI 680i ATI HIS HD2900XT 512Mb GeIL 2GB Ultra PC6400C4 | 4-4-4-12 @ 850MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250Gb WD [Raid 0]|400Gb Seagate 7200.10 Sony Sata Dual Layer DVD Writer Windows XP Pro 19" Asus WS (1440x900) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair HX620W Modular (50A) Thermaltake Armor "Extreme Edition" Razer Copperhead Chaos Green 
Mouse Pad
Icemat Original Clear 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.6GHz Asus P5N32-e SLI 680i ATI HIS HD2900XT 512Mb GeIL 2GB Ultra PC6400C4 | 4-4-4-12 @ 850MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250Gb WD [Raid 0]|400Gb Seagate 7200.10 Sony Sata Dual Layer DVD Writer Windows XP Pro 19" Asus WS (1440x900) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair HX620W Modular (50A) Thermaltake Armor "Extreme Edition" Razer Copperhead Chaos Green 
Mouse Pad
Icemat Original Clear 
  hide details  
Reply
post #3 of 10
haha nice
post #4 of 10
You got somthing we don't know about?

Activate it.
post #5 of 10
that happened to me too. I did a system restore and it fixed it. hope that helps
EDIT: activating would help too lol
My Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 @ 3.51ghz 1.49v (BIOS) 1.44v (actual) Gigabyte P35-DS3R EVGA 7900gs KO 2gb G.Skill HZ 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Hitachi 320gb & Seagate 7200.10 320gb Vista Home Premium 22" Westinghouse Dell multimedia 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ Gamexstream 700w CM Stacker 830 Logitech MX revolution Southwest Airlines 
  hide details  
Reply
My Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 @ 3.51ghz 1.49v (BIOS) 1.44v (actual) Gigabyte P35-DS3R EVGA 7900gs KO 2gb G.Skill HZ 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Hitachi 320gb & Seagate 7200.10 320gb Vista Home Premium 22" Westinghouse Dell multimedia 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ Gamexstream 700w CM Stacker 830 Logitech MX revolution Southwest Airlines 
  hide details  
Reply
post #6 of 10
Thread Starter 
well im thinking about activating windows. but right now im giving vista a test drive because i might think about going back to XP.

the only reason why i im asking about it is because it would show all the data. now out of the blue it just became not available...

and btw, does anyone know how to stop playback when you X out windows media player?
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
post #7 of 10
playback should stop lol..... im running X64

and as for your system information, just try restarting, making sure everything is set right in the bios, then just leave that windows open for a minute and it should appear, mine did that once
post #8 of 10
I think unactivated vista stops some parts of the OS from working after three days. That might be why.
MINERVA
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 790FX-GD70 Sapphire HD4850 X2 2GB + PNY 9600GSO 768MB (PhysX) 4GB OCZ DDR3 Platinum 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Hitachi + 1TB WD Caviar Green Lite-On External DVD Burner Windows 7 x64 Dell S2309W 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream 700W XCLIO Windtunnel Logitech G500 
  hide details  
Reply
MINERVA
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 790FX-GD70 Sapphire HD4850 X2 2GB + PNY 9600GSO 768MB (PhysX) 4GB OCZ DDR3 Platinum 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Hitachi + 1TB WD Caviar Green Lite-On External DVD Burner Windows 7 x64 Dell S2309W 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream 700W XCLIO Windtunnel Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #9 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by noshibby View Post
playback should stop lol..... im running X64
thats what i thought. lol but it doesnt..
Quote:
Originally Posted by clacker View Post
I think unactivated vista stops some parts of the OS from working after three days. That might be why.
you might be onto something..
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
post #10 of 10
Thread Starter 
bump.

i activated windows and its still displaying the same thing. no system rating..
and playback still doesnt stop on WMP!!
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
Poopsicle
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.5GHz Gigabyte Z68X-UD4-B3 EVGA GTX460 SC EE 1GB 8GB G.Skill @ 1333MHz (7-7-7-21) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Force 3 120GB + 3TB Lite-On DL DVD+/-RW w/ Lightscribe Windows 7 Pro x64 Samsung B2230 @ 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MK710 Corsair HX 850W NZXT Tempest Evo Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › VISTA: System Information Not Available