Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Lapped CPU = dead mobo/RAM ?!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Lapped CPU = dead mobo/RAM ?! - Page 5

post #41 of 61
If the speaker doesnt even beep, its most likely the mobo. i bet the cpu is fine; same with ram

@ skullz i think he knows the right way

maybe not
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6400 @ 3.6 GHz (450X8) GA P965 S3 7600GT 2GB OCZ Gold @ DDR 2 900 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
320GB Maxtor SATA2, 160 for XP, 160 for Slackware DVD+-RW EIDE 21" CRT by Sun Microsystems 680W Echostar 22A on 12V rail 
CaseMouse
Rosewill Black small Mid-T G5 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6400 @ 3.6 GHz (450X8) GA P965 S3 7600GT 2GB OCZ Gold @ DDR 2 900 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
320GB Maxtor SATA2, 160 for XP, 160 for Slackware DVD+-RW EIDE 21" CRT by Sun Microsystems 680W Echostar 22A on 12V rail 
CaseMouse
Rosewill Black small Mid-T G5 
  hide details  
Reply
post #42 of 61
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Skullzaflare View Post
try turning the connector around, it will only work 1 way, just like powering an led.

i ment test light. you know what a testlight is? a screwdriver with a point, lightbulb in handle, wire on back running to a clamp that you connect to 1 connector
Tried both ways. Plus the Asus connector says which way it goes in, but I tried both ways anyway.

Neither beep.

And I thought you mean "test light", not "testlight." Don't have a testlight, just thought you meant, like, hook an LED up to it. >_>
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
post #43 of 61
Quote:
Originally Posted by The Pook View Post
just thought you meant, like, hook an LED up to it. >_>
me too

What Bios maker?

I have the codes for posting but it depends on the bios
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #44 of 61
Thread Starter 
It's mobo or CPU now...I don't think it's RAM.

Nammy sent me RAM a while ago.
It arrived DOA, but when I put it in, it used to beep because it was...like...dead.

But.
Even that doesn't cause the mobo to beep.

And I have the manual. Problem isn't what IS it beeping, problem is that it ISN'T beeping.
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
post #45 of 61
then its MOST likly the mobo
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #46 of 61
Thread Starter 
How do you figure that?

Everything up to this point can be caused by BOTH a malfunctioning CPU and a malfunctioning mobo.

I'm not going to take a 50/50 shot in the dark when both parts are $150+.
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
post #47 of 61
sure you can't find anyone, even a friend with a prebuilt computer that has a LGA775 socket?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #48 of 61
try removing the cpu then powering on, my old ecs board beeped without a cpu. see if any magic works on asus
post #49 of 61
I only read the first post but I do know this: I had VERY similar symptoms and at first I thought the motherboard had died. My Dad said it was the CPU so he got that RMA'ed. We got the CPU back, put it in, nothing. Same thing happened again. However, the company did say that the CPU was dead.. but I don't believe them. I think it was just the motherboard that had died. The PCB around the socket was all warped lol.

So I say it's either the mobo, or the CPU, or both.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @ 3.1GHz ASus P5K-E XFX HD5750 2x2GB Team Elite PC6400 + 2x2GB G.Skill Pi Series. 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500GB 7200.10 + 160gb WD Windows Vista x64 SP1 Dell SP23" something W. Saitek USB 
PowerCaseMouseMouse Pad
750W Something or other. Beige ATX Mid Case Belkin GLOWY Optical None 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 @ 3.1GHz ASus P5K-E XFX HD5750 2x2GB Team Elite PC6400 + 2x2GB G.Skill Pi Series. 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500GB 7200.10 + 160gb WD Windows Vista x64 SP1 Dell SP23" something W. Saitek USB 
PowerCaseMouseMouse Pad
750W Something or other. Beige ATX Mid Case Belkin GLOWY Optical None 
  hide details  
Reply
post #50 of 61
Thread Starter 
No CPU = still no beeps, but there is also no error code for no/damage/unknown CPU in the manual.
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
2 OP pls nerf
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 6400 Skylake Asus Z170-E ATX Asus GTX 1060 6GB GeIL 8GB DDR4 3600 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk 480GB SSD Western Digital EZRX 3TB Cryorig H7 Windows 10 Pro x64 
PowerAudioAudioAudio
Silverstone 500w Gold Lepai LP-2020A+ AudioSource LS100 Polk Audio PSW111 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Lapped CPU = dead mobo/RAM ?!