Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Getting no sound from speakers or headphones
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Getting no sound from speakers or headphones

post #1 of 3
Thread Starter 
Well, my xp died so I had to reinstall it on my laptop. Now, after re-installation, I only get sound from my laptop speakers and not from my nice ones.

My setup goes laptop>Musiland MD10>Arcam Delta 290>Elac speakers.

Whats happened? I didn't think there were any drivers for the MD10...

Also, with headphones plugged into the Musiland MD10 I don't get any sound either.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX8320 Asus M5A78L-M/USB3 XFX AMD Radeon HD 7950 Graphics Card 3GB Corsair CMX8GX3M2A1333C9 XMS3 16GB (4x4GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung F3 1TB Hard Drive Crucial CT128M4SSD2 128GB SSD Coolermaster Hyper 212 EVO Windows 7 Professional  
MonitorMonitorPowerCase
Samsung SyncMaster BX2431 1080p PCBank PB2700 1440p IPS Be Quiet! Dark Power Pro 550W PSU  Xigmatek Giggas 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX8320 Asus M5A78L-M/USB3 XFX AMD Radeon HD 7950 Graphics Card 3GB Corsair CMX8GX3M2A1333C9 XMS3 16GB (4x4GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung F3 1TB Hard Drive Crucial CT128M4SSD2 128GB SSD Coolermaster Hyper 212 EVO Windows 7 Professional  
MonitorMonitorPowerCase
Samsung SyncMaster BX2431 1080p PCBank PB2700 1440p IPS Be Quiet! Dark Power Pro 550W PSU  Xigmatek Giggas 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Well first check whether its from the laptop or the rest of the music system. so directly plup headphones into laptop. most probably since only software changed recently its a wrong setting . go to control panel -> sound and audio devices ->
speaker settings -> advanced amd chose the setting you want
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
P8600 9600M-GT 4 gb Samsung 500 Sata 
OS
Vista Home Premium 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
P8600 9600M-GT 4 gb Samsung 500 Sata 
OS
Vista Home Premium 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Legend dkdeath! You were almost right, but under the audio tab the default device wasn't set to usb audio dac.

Repping now
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX8320 Asus M5A78L-M/USB3 XFX AMD Radeon HD 7950 Graphics Card 3GB Corsair CMX8GX3M2A1333C9 XMS3 16GB (4x4GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung F3 1TB Hard Drive Crucial CT128M4SSD2 128GB SSD Coolermaster Hyper 212 EVO Windows 7 Professional  
MonitorMonitorPowerCase
Samsung SyncMaster BX2431 1080p PCBank PB2700 1440p IPS Be Quiet! Dark Power Pro 550W PSU  Xigmatek Giggas 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX8320 Asus M5A78L-M/USB3 XFX AMD Radeon HD 7950 Graphics Card 3GB Corsair CMX8GX3M2A1333C9 XMS3 16GB (4x4GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung F3 1TB Hard Drive Crucial CT128M4SSD2 128GB SSD Coolermaster Hyper 212 EVO Windows 7 Professional  
MonitorMonitorPowerCase
Samsung SyncMaster BX2431 1080p PCBank PB2700 1440p IPS Be Quiet! Dark Power Pro 550W PSU  Xigmatek Giggas 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Getting no sound from speakers or headphones