Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Troubleshooting my AMD
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Troubleshooting my AMD

post #1 of 3
Thread Starter 
Alright I am having a small/big problem with my computer at the moment.
So everything seems to run just fine and dandy.
I am dual booting with XP and Vista so I run whatever floats my boat.
But every once in a while my computer will freeze and cause me to do a Hard Shut down. Then when I reboot it gets stuck before the "Choose the operation system you want to boot from" screen. So I can't load either Vista or XP. It will do that a couple of times. So then I leave it alone for 10 minutes and come back. Everything boots just fine. Like nothing ever happened? Explain that? It happened to me now 3 times. I don't know how to explain it. It's really frustrating tho because its like a 33% success rate when I try to boot my computer in the mornings. Any problems like this common? Would a reinstall of Windows xp and vista solve anything? Or do I need to totally redo my raid.
post #2 of 3
Have you check all the power connections and ...
Check for any bad data cables to the HDDs and CR/DVD-ROMs
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 965 ASUS M4A79 Deluxe 9800GTx2 2x2G OCZ Reapers 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500G WD Black LiteOn CD/DVD R/W Win7 64 22'' ws Acer AL2223W 
KeyboardPowerMouse
MS KU462 Natural SS DA750 MS 5 button 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by The Duke View Post
Have you check all the power connections and ...
Check for any bad data cables to the HDDs and CR/DVD-ROMs
I will give that a shot tomorrow. This could be a very good possibility seeing that I LAN like twice a week and move my case from town to town haha. I will just take everything out tomorrow clean it and put it back in. Then see what happens. From the looks of it? Does it sound like anything might be damaged?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Troubleshooting my AMD