Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows Vista and Teamspeak problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Windows Vista and Teamspeak problem

post #1 of 3
Thread Starter 
Recently I upgraded to Vista. Whenever i start up my Teamspeak (TS) I am able to talk to everyone fine using my hot key. If I open up another program, BF2, Mozilla Firefox, etc. my push to tlk button doesnt work. For some reason for my push to talk to work i have to be either at my desktop, or my mouse has to be inside the TS window. Does any1 know how i could fix this problem???? I didnt have it with Windows XP. I also had the same problem with Ventrilo.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 C2D ASUS P5N-E EVGA NVIDIA GeForce 7600 GT KO 512 
Hard DriveOSMonitorPower
250 Gig. Windows Vista™ Home Premium Dell 21' Cooler Master Extreme Power 430W 
Case
Gigabyte Chasis Triton 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 C2D ASUS P5N-E EVGA NVIDIA GeForce 7600 GT KO 512 
Hard DriveOSMonitorPower
250 Gig. Windows Vista™ Home Premium Dell 21' Cooler Master Extreme Power 430W 
Case
Gigabyte Chasis Triton 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
This topic was brought up on the TS forums. I had the opposite, I could hear everyone fine but couldnt talk to anyone. I finally go tit working somehow.

I think I read a fix to your situation on the foums over there. Just go to the english section and type vista in the search function.

If you have allready gone there then sorry I dont have any answers
xeon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
W3520 x58 ud5 9800gtx+ tridents 
Hard DriveOSMonitorPower
wd black x2 W7 64 acer 23 ocz 850hx 
Case
haf932 
  hide details  
Reply
xeon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
W3520 x58 ud5 9800gtx+ tridents 
Hard DriveOSMonitorPower
wd black x2 W7 64 acer 23 ocz 850hx 
Case
haf932 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Well I am able to hear everyone also i just cant reply because my hot key doesnt work. I think I have the same problem you had. What did you do to fix?????
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 C2D ASUS P5N-E EVGA NVIDIA GeForce 7600 GT KO 512 
Hard DriveOSMonitorPower
250 Gig. Windows Vista™ Home Premium Dell 21' Cooler Master Extreme Power 430W 
Case
Gigabyte Chasis Triton 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 C2D ASUS P5N-E EVGA NVIDIA GeForce 7600 GT KO 512 
Hard DriveOSMonitorPower
250 Gig. Windows Vista™ Home Premium Dell 21' Cooler Master Extreme Power 430W 
Case
Gigabyte Chasis Triton 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows Vista and Teamspeak problem