Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Unknown Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Unknown Problem - Page 2

post #11 of 19
http://www.dansdata.com/quickshot018.htm

This is the little bad boy I got!
post #12 of 19
Thread Starter 
I do have another psu lurking around i'll test it out ; but i hooked up my meter and it runs 210w on start-up.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
Thread Starter 
Tested, it is not the PSU ..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
Thread Starter 
i know i have not provided in-depth precise information, but will at request.
Any suggestions as to what i should be looking as , for im stumped .. and the problem consists
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
post #15 of 19
Lets see, if you have another video card, plug that bad boy in, and then try

Try the one stick of ram at a time trick

Herm, what else, how about testing another monitor, or the same monitor on another machine...

Try those and see if anything happens
post #16 of 19
did you make sure all your power connectors 24 pin and everything was installed and didnt jiggle out? Check your mobo book that came with it to check to see maybe if a jumper fell out of place?
Lucy
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 Gigabyte 970A-D3P MSI GTX 750ti 2 X 8 GB Ballistic 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
OCZ SSD WD Samsung DVD Windows 7 
MonitorPowerMouse
Dual Asus 24" 600w Silverstone Quad 12v G5 
  hide details  
Reply
Lucy
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 Gigabyte 970A-D3P MSI GTX 750ti 2 X 8 GB Ballistic 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
OCZ SSD WD Samsung DVD Windows 7 
MonitorPowerMouse
Dual Asus 24" 600w Silverstone Quad 12v G5 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
I think we need an excorcist...

so... I had an issue that was related to video, and it happened twice. Each time was when I transferred hardware from one case to another. I have the same Mobo as you...

...I have no scientific data or methodolgy to substantiate my claim, but when I left all the components hooked up with "standby" power to the mobo overnight, the next day the system worked perfectly...

Now I do not know what kind of conclusions to draw, but you might want to consider removing all the components, blowing the slots out, re-seating everything and let it sit overnight with power to the Mobo, but not powered on...

...please do not flame me... I am not superstitious (much), but both times this is what saved me.

Flux
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K GA-P67A-UD7 GTX 580 2 x 2GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 (OS), Velociraptor (storage) Lite-On W7 64-bit Pro Samsung 275T 
KeyboardPowerCaseMouse
Black Widow Ult. Silverstone DA750 Lian Li T60 R.A.T. 7 
Mouse Pad
Q-Pad 
  hide details  
Reply
Flux
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K GA-P67A-UD7 GTX 580 2 x 2GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 (OS), Velociraptor (storage) Lite-On W7 64-bit Pro Samsung 275T 
KeyboardPowerCaseMouse
Black Widow Ult. Silverstone DA750 Lian Li T60 R.A.T. 7 
Mouse Pad
Q-Pad 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
Thread Starter 
Still no luck across the board ..
Re-seat, Component removal // even let her sit overnight

I'm stumped Only thing i cannot test is GPU, which may be the underlying problem; along with the mobo..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Allendale e6300 | sold Asus P5B-Deluxe | sold Asus 7900GTX | sold 1 Gig G.Skill 800 | sold 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
250 Seagate 3.0 GB/s Win XP S/P LG 20.1" Wide Microsoft 4000 
PowerCaseMouse
CoolerMaster 450W | sold Antec Nine hundred Microsoft 6000 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
The power of Christ compels you!!

there, now is that better?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D T7100 1.8 ghz (undervolted) ummm... Dell Intel X3100 2 x 1gb 667mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Fujitsu 7200 RPM 120gb CD-RW/DVD dual boot Vista business 1440x900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D T7100 1.8 ghz (undervolted) ummm... Dell Intel X3100 2 x 1gb 667mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Fujitsu 7200 RPM 120gb CD-RW/DVD dual boot Vista business 1440x900 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Unknown Problem