Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › help please :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

help please :(

post #1 of 8
Thread Starter 
i have the system in my sig and today i decided to get a new heat sink and zip tie up all the cables


it have it all looking neat and the new cpu heat sink is on and when i hit the on button NOTHING comes up

all the fans turn on i get no bios no nothing

i dont even know where to start i check the cpu its in everything in plugs in the main connecter and the 8 pin cpu connecter

someone help what should i try??
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
try resetting all the cables, ram and video card and other cards if you have more
Coeus
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 940 Msi 970a-g46 2x xfx 7970 G Skill NQ PC1333 4x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.9 160gb need Windows 10 64bit Sharp 32inch 
Power
Thermaltake 1350 
  hide details  
Reply
Coeus
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 940 Msi 970a-g46 2x xfx 7970 G Skill NQ PC1333 4x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.9 160gb need Windows 10 64bit Sharp 32inch 
Power
Thermaltake 1350 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
It sounds like the cpu was knocked a little off.Try to re seat it.
Thunderstruck!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 7700k Asus Rog Maximus IX Hero Msi Geforce Gtx 1060 G. Skill Trident series DDR4 3200 8gb 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G. Skill Trident series DD4 3200 8gb Samsung 840 pro 128gb[boot] Seagate 250 gb [games] Hitachi 500 gb [media] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 evo 250 gb [ steam/origin] Crucial M4 64gb [apps] Lg Cooler Master 212 Evo 
OSMonitorKeyboardPower
W7 64bit Dell s2440L compaq Corsair Hx750 
CaseMouse
Corsair Vengence C70 logitech 
  hide details  
Reply
Thunderstruck!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 7700k Asus Rog Maximus IX Hero Msi Geforce Gtx 1060 G. Skill Trident series DDR4 3200 8gb 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G. Skill Trident series DD4 3200 8gb Samsung 840 pro 128gb[boot] Seagate 250 gb [games] Hitachi 500 gb [media] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 evo 250 gb [ steam/origin] Crucial M4 64gb [apps] Lg Cooler Master 212 Evo 
OSMonitorKeyboardPower
W7 64bit Dell s2440L compaq Corsair Hx750 
CaseMouse
Corsair Vengence C70 logitech 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
double check to make sure your heatsink is tightened all the way down. Them cpu's get so hot so fast that booting will be almost impossible.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6400 @ 3.33 bfg 680i sli evga 8800 gtx superclocked 2 gigs of ddr2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
wd 250 gig lite-on xp home srv. pack 2 hp w22 
PowerCase
Antec850Quattro antec 900 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6400 @ 3.33 bfg 680i sli evga 8800 gtx superclocked 2 gigs of ddr2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
wd 250 gig lite-on xp home srv. pack 2 hp w22 
PowerCase
Antec850Quattro antec 900 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
checked all that just resat the cpu the heatsink is on very tight im gonna put the old one back on see if that does anything at all
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
still nothing
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Did you try resetting the Bios? Also make sure your psu switch is on and check that the front pannel plugs are in the correct place.
ChemX1200
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6700 @ 3.6Ghz DFI UT X48 T2R VisionTek HD4870 OCZ Titanium DDR800 (2x 2Gb) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x WD RE3 500Gb RAID0 On Areca1210 1x Pioneer BD-RW 1x Asus DVD-RW Lightscribe Windows 7 Ultimate X64 Dell 24" G2410 LED LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Unicomp Customizer 104 Corsair 850W Mod. Cables Antec 1200 Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
ChemX1200
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6700 @ 3.6Ghz DFI UT X48 T2R VisionTek HD4870 OCZ Titanium DDR800 (2x 2Gb) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x WD RE3 500Gb RAID0 On Areca1210 1x Pioneer BD-RW 1x Asus DVD-RW Lightscribe Windows 7 Ultimate X64 Dell 24" G2410 LED LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Unicomp Customizer 104 Corsair 850W Mod. Cables Antec 1200 Logitech Performance MX 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
called up evga
turns out it was an undervoltage in my memmory causing it all told me to boot it up with 2 sticks then 4 worked

heh
crazy
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
first system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 evga nvidia 680 8800gts 640mb 4* 1 gig balstic 800mghz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 250 gig 7500 segate x 500 gig 7200 rpm 2* litescribe vista 64 bit home pre westing house 37inch 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 800w antec senta? 2 g5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › help please :(