Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Problems installing .NET Framework
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problems installing .NET Framework

post #1 of 8
Thread Starter 
It says that RGD Rast is not installed even though I have tried a manual installation. Here is the error report:


[07/13/07,19:47:18] RGB Rast: [2] Error: Installation failed for component RGB Rast. MSI returned error code 1618
[07/13/07,19:47:31] WapUI: [2] DepCheck indicates RGB Rast is not installed.
[07/13/07,19:47:32] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,20:20:42] RGB Rast: [2] Error: Installation failed for component RGB Rast. MSI returned error code 1618
[07/13/07,20:20:57] WapUI: [2] DepCheck indicates RGB Rast is not installed.
[07/13/07,20:20:57] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,20:24:02] RGB Rast: [2] Error: Installation failed for component RGB Rast. MSI returned error code 1618
[07/13/07,20:24:16] WapUI: [2] DepCheck indicates RGB Rast is not installed.
[07/13/07,20:24:17] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,20:39:09] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/13/07,20:39:30] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/13/07,20:39:31] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,21:36:06] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/13/07,21:36:24] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/13/07,21:36:25] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,22:48:48] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/13/07,22:49:02] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/13/07,22:49:02] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,23:44:45] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/13/07,23:45:22] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/13/07,23:45:23] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,23:48:40] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/13/07,23:48:50] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/13/07,23:48:50] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/13/07,23:52:59] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/13/07,23:53:09] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/13/07,23:53:09] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.
[07/14/07,01:03:03] Microsoft .NET Framework 2.0: [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 2.0. MSI returned error code 1603
[07/14/07,01:03:18] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0 is not installed.
[07/14/07,01:03:18] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed.



I could not get .NET 2.0 to install either.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Yeah that new .NET update has problems.. don't install it
My Rigasaurus-reX
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Toledo 3800 X2 E6 (CCBWE) DFI nF4 LanParty Ultra-D XFX 6800GS 500/1200 2x512MB OCZ Enhanced Latency 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD-Caviar 16M 3GB/s NEC ND-3550A Windows XP Pro SP2 17in. ŁĊĐ 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Åntec TRUEPOWERII 550W ThermalTake Tsunami Logitech G7 Wireless 
Mouse Pad
SteelPad S&S 
  hide details  
Reply
My Rigasaurus-reX
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Toledo 3800 X2 E6 (CCBWE) DFI nF4 LanParty Ultra-D XFX 6800GS 500/1200 2x512MB OCZ Enhanced Latency 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD-Caviar 16M 3GB/s NEC ND-3550A Windows XP Pro SP2 17in. ŁĊĐ 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G11 Åntec TRUEPOWERII 550W ThermalTake Tsunami Logitech G7 Wireless 
Mouse Pad
SteelPad S&S 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
well, i'll keep trying the 2.0, i need atleast the 2.0 to install catalyst control center 7.6
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
hmm i just installed that .net 2.0 with no problems id say 2 hours ago. maybe a good restart will help. might be stuck reformating.
Birthday Computer
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
AMD Athlon 64 X2 6400+ 8800 G.SKILL 2GB 160 Gig Maxtor 
OSKeyboardPowerMouse
Windows Xp Razer Tarantula 450 wat Razer Copper Head / broke returning 
Mouse Pad
Steel Series qck+ 
  hide details  
Reply
Birthday Computer
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
AMD Athlon 64 X2 6400+ 8800 G.SKILL 2GB 160 Gig Maxtor 
OSKeyboardPowerMouse
Windows Xp Razer Tarantula 450 wat Razer Copper Head / broke returning 
Mouse Pad
Steel Series qck+ 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
did you install 1.0 and 1.1 first and make sure you got the service packs?
The C'roe
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6320 @ 2.8 Asus P5W DH Deluxe (2) Radeon X1900XTX CF 2GB G.Skill HK 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
640 - 2x320 Samsung RAID-0 Dual DVDs XP MCE Acer 22" + Dell 19" LCDs - 2960x1024 rez :D 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX Zalman 600W RT Modified Antec 900 Logitech MX 
Mouse Pad
Giant 
  hide details  
Reply
The C'roe
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6320 @ 2.8 Asus P5W DH Deluxe (2) Radeon X1900XTX CF 2GB G.Skill HK 4-4-3-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
640 - 2x320 Samsung RAID-0 Dual DVDs XP MCE Acer 22" + Dell 19" LCDs - 2960x1024 rez :D 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX Zalman 600W RT Modified Antec 900 Logitech MX 
Mouse Pad
Giant 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
im try to re-install 1.1 and its service pack, i had this problem before and I think that may have been what fixed it.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
I can't install any .net frameworks, here is the error i get on 2.0:



I won't be back till next saturday so it may be a while untill I can update you on the status.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
bump
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3Ghz GA-P35-DS3L Rev. 2.0 Powercooler 4870 8Gb GSkill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500Gb WD+640Gb WD Lite-on 20x Vista Home Premium 64x 1920x1200 24" +1400x1050 20" 
PowerCase
650 watt OP650 CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Problems installing .NET Framework