New Posts  All Forums:Forum Nav:

No internet

post #1 of 10
Thread Starter 
I've got a problem.

On my gaming rig (sig) I'm not able to get a connection with my router anymore. It started when windows booted and had to do a check on my harddrive, at which it repaired some files. I logged in and couldn't get an address assigned by the router anymore.

I've tried to reinstall the drivers, disable firewall and antivirus, tried different ports on the router, nothing works. If I plug in the cable on my laptop, it connects straight away and doesn't give me any problems. (so the problem is on my gaming rig?)

It's a "Belkin Wireless G Plus router"
Firmware version: F5D7231-4_UK_5.01.03
Bootversion: V1.01
Hardware: F5D7231-4 2000

Any thoughts on what might be the problem?
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
post #2 of 10
are you near neighbors?

If they steal yor internet i could cause that.

Most routers can only ave 4 computers connected at a time
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #3 of 10
Thread Starter 
My neighbours are not connected to my router I think. It's a secured connection and they are not really knowledged about computers, I have to help them out with problems alot of times, so don't think they'd be hacking my connection. and it the connection works fine on other machines, just not on my gaming rig.
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
post #4 of 10
try connecting straight to the computer first,& see if you can connect,if u can reset the router & then try connecting to the router.also make sure u have the updated firmware for your router installed
Black Edition
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon X4 870K @ 4.50 ASUS A68HM-Plus FM2+ EVGA GeForce GTX 760 Crucial Ballistix Sports (8GB.) (DDR3-1600) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
SanDisk SSD Plus 240GB. Toshiba (500GB.) Hitachi Deskstar (500GB.) WD Ultra Passport 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung DVD Burner 24X SH-224DB/BEBE Cooler Master Hyper T4 Windows 10 Pro x64 Samsung S23A350H 23" 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G105 Gaming Keyboard CORSAIR CX series CX600M 600W Thermaltake V3 Black Edition Logitech G300s Gaming Mouse 
Audio
ASUS DG 5.1 DD 
  hide details  
Reply
Black Edition
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon X4 870K @ 4.50 ASUS A68HM-Plus FM2+ EVGA GeForce GTX 760 Crucial Ballistix Sports (8GB.) (DDR3-1600) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
SanDisk SSD Plus 240GB. Toshiba (500GB.) Hitachi Deskstar (500GB.) WD Ultra Passport 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung DVD Burner 24X SH-224DB/BEBE Cooler Master Hyper T4 Windows 10 Pro x64 Samsung S23A350H 23" 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G105 Gaming Keyboard CORSAIR CX series CX600M 600W Thermaltake V3 Black Edition Logitech G300s Gaming Mouse 
Audio
ASUS DG 5.1 DD 
  hide details  
Reply
post #5 of 10
try connecting to your Sig Rig ith an ethernet CARD. If you don't have one generic ones are 10$

Then you can see if its router or computter exactly
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #6 of 10
Thread Starter 
Plugging directly into the modem also doesn't work. I can't get an address assigned to my computer.
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
post #7 of 10
Quote:
Originally Posted by Kluit View Post
Plugging directly into the modem also doesn't work. I can't get an address assigned to my computer.
then your IP address must be jacked....

I think you can get IP changers online.

Downoad one and put it on that rig

(those are legal right?)
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #8 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by iampoor

I think you can get IP changers online.

Downoad one and put it on that rig

(those are legal right?)
Behind the router the addresses are assigned by the router right? I mean to connect to the router it's 192.168.1.x, and the routers address is the modems address, which is assigned to my home? The address I see when I do a check is the same for every single computer in my home. So I don't think my address is the problem?
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
post #9 of 10
Quote:
Originally Posted by Kluit View Post
Behind the router the addresses are assigned by the router right?
Bingo!

Seeing as you say you've already tried uninstalling and reinstalling drivers it sounds like it's likely to be a hardware problem. Unfortunately the best I can advise is that you try installing your wireless card into another desktop system to confirm that its working properly. Aside from that, make sure you have the antenna screwed into the wireless card, even I forgto to do this once.
post #10 of 10
Thread Starter 
I've just tried different cards to see weather it's a hardware problem. And none of them give me an address. I've tried a single wireless card on pci, and also that didn't work. I'm not sure what chip handles the two onboard lan-ports and if this is the same for addon cards, but is it possible that this is my problem? That the chip on my mainboard is keeping it from working?
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
PC numero uno
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 2.7GHz ASUS P5Q Pro XFX GTX260-640M 4GB Kingston DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveOSKeyboard
500GB Seagate NEC ND3550 Windows Vista Business x64 Logitech 
PowerMouse
CoolerMaster RealPower 550W Razer Deathadder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security