Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Anyone have errors running Ultimate 64?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Anyone have errors running Ultimate 64?

post #1 of 6
Thread Starter 
When I'm multitasking...several things running and surfing the web.... I get errors. Most the time I just have to close Firefox and restore it.

I'm I the only one going through this?

I realize this is still a new OS. It is just the 1st time I have ever played with a (almost) brand new OS.

Thanks
Nick
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @ 4.5ghz GIGABYTE GA-Z77X-UD5H Zotac 1080 gtx G-Skill Trident 16gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Samsung 500gb SSD M$ 10 Asus ROG PG348Q Corsair 
Case
Case Labs 
CPUMotherboardGraphicsRAM
QX9650 EP45-UD3P Gygabyte XFX 5770 4x1gb Gskill  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor Raid 0 Vista 64bit Samsung 2494 G15 v1 
PowerCaseMouse
Corsair Case Labs MX518 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel i5 3570k Gigabyte H77N-Wifi GSkill 2x2gb Crucial M4 256gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
4x2tb raid Blu-ray Corsair H90 W7 Home Premium 
CaseMouseAudioAudio
Case Labs S3 Mercury Logitech MX Performance Audio Engine 5 Dayton Sub-120 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @ 4.5ghz GIGABYTE GA-Z77X-UD5H Zotac 1080 gtx G-Skill Trident 16gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Samsung 500gb SSD M$ 10 Asus ROG PG348Q Corsair 
Case
Case Labs 
CPUMotherboardGraphicsRAM
QX9650 EP45-UD3P Gygabyte XFX 5770 4x1gb Gskill  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor Raid 0 Vista 64bit Samsung 2494 G15 v1 
PowerCaseMouse
Corsair Case Labs MX518 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel i5 3570k Gigabyte H77N-Wifi GSkill 2x2gb Crucial M4 256gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
4x2tb raid Blu-ray Corsair H90 W7 Home Premium 
CaseMouseAudioAudio
Case Labs S3 Mercury Logitech MX Performance Audio Engine 5 Dayton Sub-120 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
Well, make sure you have all of the available updates for vista. Also make sure that all of your hardware is fully compatible with vista and the most up to date drivers as well. If your hardware is not fully supported as of yet, expect errors from time to time.

Ive experienced a few errors here and there but nothing serious. It should be expected from time to time with a new OS. If the errors are persistant you may consider looking a little deeper into the errors you are recieving. Be more specific about the problems you are having and the type of errors you are getting. Also state their frequence.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Conroe @ 3.4 ASUS P5N32-E SLI XFX 9800GTX OCZ DDR2 PC7200 2x 1GB Gold Series 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SATAII Seagate Perpendicular 250GB NEC DL DVD+/-R Vista Ultimate 19" WS HD HDCP Gateway 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Thermaltake Toughpower 750watt Apevia X-Discovery ATX Mid Diamondback Razor 
Mouse Pad
Geeksquad Special... 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Conroe @ 3.4 ASUS P5N32-E SLI XFX 9800GTX OCZ DDR2 PC7200 2x 1GB Gold Series 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
SATAII Seagate Perpendicular 250GB NEC DL DVD+/-R Vista Ultimate 19" WS HD HDCP Gateway 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Thermaltake Toughpower 750watt Apevia X-Discovery ATX Mid Diamondback Razor 
Mouse Pad
Geeksquad Special... 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
When I first started running it I had a few here and there but mainly just video driver and creative driver. Never had a problem with firefox though, are your chipset drivers up to date and all other hardware up to date??
D
(15 items)
 
The Sheep Skinner
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700 Gigabyte Z170N-Gaming5 Sapphire Radeon R9 Fury Tri-X 3840 G.Skill TridentZ  
Hard DriveCoolingCoolingCooling
960 EVO 500GB EK SE 240mm, Magicool slim 240mm EK Supreme HF CU Gold EKFC-Fury X WB 
OSMonitorPowerCase
Win 10 Pro Acer XG270HU EVGA 750W  Evolv ITX 
MouseMouse Pad
Naos7000 Corsair MM600 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E8400 DFI LT P35 Radeon HD4890 OCZ 2GB 800MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB Asus multi DVD W7 U Samsung 2232BW+ 
PowerCase
Corsair HX520W CM 690 
  hide details  
Reply
D
(15 items)
 
The Sheep Skinner
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700 Gigabyte Z170N-Gaming5 Sapphire Radeon R9 Fury Tri-X 3840 G.Skill TridentZ  
Hard DriveCoolingCoolingCooling
960 EVO 500GB EK SE 240mm, Magicool slim 240mm EK Supreme HF CU Gold EKFC-Fury X WB 
OSMonitorPowerCase
Win 10 Pro Acer XG270HU EVGA 750W  Evolv ITX 
MouseMouse Pad
Naos7000 Corsair MM600 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E8400 DFI LT P35 Radeon HD4890 OCZ 2GB 800MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB Asus multi DVD W7 U Samsung 2232BW+ 
PowerCase
Corsair HX520W CM 690 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DigitalPhreak View Post
Well, make sure you have all of the available updates for vista. Also make sure that all of your hardware is fully compatible with vista and the most up to date drivers as well. If your hardware is not fully supported as of yet, expect errors from time to time.

Ive experienced a few errors here and there but nothing serious. It should be expected from time to time with a new OS. If the errors are persistant you may consider looking a little deeper into the errors you are recieving. Be more specific about the problems you are having and the type of errors you are getting. Also state their frequence.
OK, good points you got there. I'm trying to make sure everything is up to date, but just realized there was 2 more updates just now. I will keeps this in mind on my next question about errors.

The 1st install had all kinds of strange errors. While loading the expansion pack for WOW there was an BSOD error. Afterwards, I could not get the X-pac loaded at all. It kept saying it was already loaded. Also, Firefox would not stop jumping up and down while trying to use.

So, I just started all over with the 2nd install. It has been a lot better (got WOW completely loaded). Firefox mainly works fine, just freezes up once a day or so.

It just seems like when I have multiple programs running, is when I get errors or a crash. I do believe it is when 1 program has an error, it stops all programs.

Some of the errors blame the cpu. They mention if it has been OCed, MS recommends to revert it back to stock. I think I'm currently running around 3.0ghz(cpu), memory as stated below.

Well, I'm still enjoying the new eye candy! I needed a change.
I think it is a nice OS and it is the future OS (for gamers at least). It was much easier to install than XP! I had read that it took much longer to install, not for me, 1/3 the time!

Anyways, thank you
Nick
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @ 4.5ghz GIGABYTE GA-Z77X-UD5H Zotac 1080 gtx G-Skill Trident 16gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Samsung 500gb SSD M$ 10 Asus ROG PG348Q Corsair 
Case
Case Labs 
CPUMotherboardGraphicsRAM
QX9650 EP45-UD3P Gygabyte XFX 5770 4x1gb Gskill  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor Raid 0 Vista 64bit Samsung 2494 G15 v1 
PowerCaseMouse
Corsair Case Labs MX518 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel i5 3570k Gigabyte H77N-Wifi GSkill 2x2gb Crucial M4 256gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
4x2tb raid Blu-ray Corsair H90 W7 Home Premium 
CaseMouseAudioAudio
Case Labs S3 Mercury Logitech MX Performance Audio Engine 5 Dayton Sub-120 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 3770k @ 4.5ghz GIGABYTE GA-Z77X-UD5H Zotac 1080 gtx G-Skill Trident 16gb 
Hard DriveOSMonitorPower
Samsung 500gb SSD M$ 10 Asus ROG PG348Q Corsair 
Case
Case Labs 
CPUMotherboardGraphicsRAM
QX9650 EP45-UD3P Gygabyte XFX 5770 4x1gb Gskill  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Raptor Raid 0 Vista 64bit Samsung 2494 G15 v1 
PowerCaseMouse
Corsair Case Labs MX518 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel i5 3570k Gigabyte H77N-Wifi GSkill 2x2gb Crucial M4 256gb 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
4x2tb raid Blu-ray Corsair H90 W7 Home Premium 
CaseMouseAudioAudio
Case Labs S3 Mercury Logitech MX Performance Audio Engine 5 Dayton Sub-120 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
I have yet to try Firefox, though IE runs fine.
post #6 of 6
Firefox does have memory leak. After awhile I see it start using a few dozen-hundred megs. Restarting it clears that up.
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Anyone have errors running Ultimate 64?