Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Need help 6200 AGP 128mb 64 bit
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help 6200 AGP 128mb 64 bit - Page 2

post #11 of 16
Quote:
Originally Posted by gambit820 View Post
not yet im going to though, i was reading up on vista ultimate and it says that most of aero and other gui functions are done in 2D so i changed the core to 405 for 2d and 540 mem, if that fails i will restore the original bios but i have the funny feeling that my experince index wont go back up too 3.2 with out a fresh install
or a fresh card (possibly)
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #12 of 16
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by iampoor View Post
or a fresh card (possibly)
yeah well unfortunely thats not an option right now its working just not where i wanted it to be after an overclock, and i was hoping that one of you guys could help me figure this out
post #13 of 16
Quote:
Originally Posted by gambit820 View Post
yeah well unfortunely thats not an option right now its working just not where i wanted it to be after an overclock, and i was hoping that one of you guys could help me figure this out
Well Unfortunatly thats a risk with overclocking.

It will sometimes damage it.

Try getting a Non-modded BIOS and flashing it to that card
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
Oh The Glorrryyy
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 630 MSI THANG 2x4830 8gb Gskill Ripjaws 
Hard DriveMonitorPowerCase
2x250gb 1x100gb 1x20gb 1920x1080 23in  500watt Rosewill Open Air 
  hide details  
Reply
post #14 of 16
For some reason, when I flashed my 8800GTS cards so I could run overclocked in Vista, I had to reinstall my graphics card drivers again as the operating system thought I had installed a new card. I suggest you try reinstalling your drivers too just incase this is the issue.
post #15 of 16
Thread Starter 
Figured it out apprently flashing the bios and the drivers i had installed together with vista's new way of handling drivers had my card running at half the speed i uninstalled the drivers flashed my bios back and it worked but i didnt stop there uninstalled the drivers agian then flashed my bios again 405/core and 600/mem went from a 3.0 vista rating (the lowest was graphics for business and gaming)to a 3.5 was my lowest building a new system just wanted to see what tweaks i could do to improve that experinece index that thing is like freaking credit for computers the lower the score the horrible the system

Thanks for all you guys help i really appericate it you guys responded quick with the help i like that teamwork

Thanks
post #16 of 16
Quote:
Originally Posted by gambit820 View Post
Thanks
Nice to see you got it working.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Need help 6200 AGP 128mb 64 bit