Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › K7VTA3 wont turn on
New Posts  All Forums:Forum Nav:

K7VTA3 wont turn on

post #1 of 5
Thread Starter 
In light of my Sapphire motherboard I dug out my old motherboard and CPU but It wont turn on and I dunno *** is wrong.

CPU is a 2400+
mx440 on it.
board is a ECS K7VTA3 6.0

Cleared the CMOS and everything but still nothing :\\
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Is there power to it? Any lights or beeps? Tried swapping parts?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 Asus Maximus III Formula ASUS 5870 8GB G.Skill Ripjaws DDR3 2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
X25-M 80GB, 1TB WD Black Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Corsair HX620 Antec 300 G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 Asus Maximus III Formula ASUS 5870 8GB G.Skill Ripjaws DDR3 2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
X25-M 80GB, 1TB WD Black Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Corsair HX620 Antec 300 G5 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
yes power, no lights or beeps, tried takning parts out nothing.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
What are you running for memory?

I had a few Athlon XP boards that I could never get to even display any video either...if you've tried different video card and RAM it just may be a bad board.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 Asus Maximus III Formula ASUS 5870 8GB G.Skill Ripjaws DDR3 2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
X25-M 80GB, 1TB WD Black Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Corsair HX620 Antec 300 G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 Asus Maximus III Formula ASUS 5870 8GB G.Skill Ripjaws DDR3 2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
X25-M 80GB, 1TB WD Black Windows 7 Ultimate 64-bit Asus VW246H Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Corsair HX620 Antec 300 G5 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
it's not that there is no video. The motherboard wont power on.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › K7VTA3 wont turn on