Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › The Cause for Poor SLI/Crossfire in Vista?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Cause for Poor SLI/Crossfire in Vista? - Page 4

post #31 of 32
Just posting back to let everyone know that I've noticed no performance increase in my own system with this hotfix installed, nor any increase in benchmark scores. Before installing the patch I would only get about 11000ish in 3DMark06 with SLi disabled, and 14387 with SLi enabled. This tells me that SLi was already working anyway before I installed the hotfix.

I will say again, this patch is only intended to fix certain combinations of hardware.
post #32 of 32
dam
DDTR EX
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
x6800 eVGA 680i 2x Asus 8800GTX VM 30" Dell HC 2x 19" Benq 4GB Corsair D9s 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Raptor 150 Raid 0 <20db USB Plextor, when needed Vista Ultimate Dell 30" 2560x1600 Res, 4 Benq 19" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Enermax 1KW UV blue DD Torture Rack Mod Razer Copperhead 
Mouse Pad
Func f10.s 
  hide details  
Reply
DDTR EX
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
x6800 eVGA 680i 2x Asus 8800GTX VM 30" Dell HC 2x 19" Benq 4GB Corsair D9s 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Raptor 150 Raid 0 <20db USB Plextor, when needed Vista Ultimate Dell 30" 2560x1600 Res, 4 Benq 19" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Enermax 1KW UV blue DD Torture Rack Mod Razer Copperhead 
Mouse Pad
Func f10.s 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Software News
Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › The Cause for Poor SLI/Crossfire in Vista?