Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › verry weird problem with windows xp??
New Posts  All Forums:Forum Nav:

verry weird problem with windows xp??

post #1 of 7
Thread Starter 
hi,

about 2 windows reinstalls windows is doing weird.

When I have a window open, it will become inactive on its own (as if I clicked another window open - even with no other programs running).

This is really annoying because I could be typing along look up at my screen and the window I was typing in is no longer active. So, I'll have to click on the window to re-activate it and then type in all of the text that was missed.

This also happens when I am just reading a page (not typing). I could be using the page down to scroll through a window when, all of the sudden, the page down no longer functions & I have to click back on the window to get it to work.

It is as though windows is reverting to the desktop even though the desktop does not show.

it also happens while playing games, but then the window minimizes.

this realy aint funny. is there a way to fix this

like the title says i already reinstalled windows a few times.
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
try using a different keyboard.
edit: or mouse maybe.
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
could be keyboard, but mouse i don't know, unless its the firmware on it that's bad:s , its a G5.

keyboard is some cheapo wireless logitech thingy
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Quote:
Originally Posted by skyravr View Post
could be keyboard, but mouse i don't know, unless its the firmware on it that's bad:s , its a G5.

keyboard is some cheapo wireless logitech thingy
yea i was just throwing the mouse suggestion out ther even though i seriously doubt its that- but if switching the keyboard doesnt work- then try the mouse.
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
i'll try that tomorrow,

but another wierd thing is that the problem doesn't occur with vista ( i have vista on the same pc)

thx for the quick replies
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Quote:
Originally Posted by skyravr View Post
i'll try that tomorrow,

but another wierd thing is that the problem doesn't occur with vista ( i have vista on the same pc)

thx for the quick replies
hmm that is odd.. makes me think that its software then- compatibility issue? with XP does it happen right after the install or after you reinstall your programs and stuff- also is it a clean install or a repair install?
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
HP pazillion
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
opteron 165 @2.5Ghz (278x9) -- 1.375v asus a8n-e GIGABYTE HD3850 512MB 780/880 2 x 1GB OCZ Platinum DDR400 2.5-3-2-8 @228Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 80GB 7200.10's in RAID 0; 1 320GB 7200.10 memorex DVD+-DL Win7 x64 and Vista x64 samsung 906BW 19in. WS 
Power
coolerMaster 450W 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
Thread Starter 
always a clean install, and it happens right after the install

it is weird because there was a time that i realy had no problems with xp,
then it suddenly started.
i will still try another keyboard, and if that doesn't work i'll start crying
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › verry weird problem with windows xp??