Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Help me with a Wireless issue please.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help me with a Wireless issue please.

post #1 of 4
Thread Starter 
Hello,

I have a Gateway Model mt6451 laptop. it's less than 6 months old and up to this point the wireless has worked fine. tonight however it stopped working. Here's my situation and I'm stumped. I have another computer connected to my wireless network and it runs fine. The gateway claims it's connected to my network and with 5 bars of service. However it has no actuall connection to the internet. If I move the gateway into the room with the wireless router however it starts working flawlessly. I'm so confused as to what happened... It was working this morning and now seems to have a range of only like 4ft.


I hope someone has some suggestions.
Dell
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
celeron dell 1.5mb 60gb 
OS
xp home sp2 
  hide details  
Reply
Dell
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
celeron dell 1.5mb 60gb 
OS
xp home sp2 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Try pinging the IP address of the router in the room where it is not working.

go to : Start--> Run--> ping |Ip address of the router| -t
The Only One
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS 4850 4GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x320GB + 1x 750GB + 2x1TB 2 x DVD-RW drives Windows XP Pro SP3 ACER x243W 
KeyboardCaseMouseMouse Pad
Saitek Eclipse Somethign Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 Something 
  hide details  
Reply
The Only One
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ASUS 4850 4GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x320GB + 1x 750GB + 2x1TB 2 x DVD-RW drives Windows XP Pro SP3 ACER x243W 
KeyboardCaseMouseMouse Pad
Saitek Eclipse Somethign Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 Something 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Edit: The ping appeared to work, thanks!!
Dell
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
celeron dell 1.5mb 60gb 
OS
xp home sp2 
  hide details  
Reply
Dell
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
celeron dell 1.5mb 60gb 
OS
xp home sp2 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
Hello, The ping did work, Kind of. The computer now connects to the wireless router and uses the internet, but it is operating at 1/5th the speed of the desktop according to Speakeasy. I have nop idea why, any ideas?
Dell
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
celeron dell 1.5mb 60gb 
OS
xp home sp2 
  hide details  
Reply
Dell
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
celeron dell 1.5mb 60gb 
OS
xp home sp2 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Help me with a Wireless issue please.