Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › P5B Deluxe set up - need help with fault
New Posts  All Forums:Forum Nav:

P5B Deluxe set up - need help with fault

post #1 of 5
Thread Starter 
Hello
My build was carried out late last year, i used a P5B Deluxe mobo, 2.4ghz E6600 dual core cpu, shellshock ram and an Asus graphics card.

Yesterday i came home from work, my pc was on but i had no display. I turned it off and on but still no display.

I tried another monitor, different graphics card but still no display. I have no warning bleeps when booting and are now really puzzled to what the fault is.

Can anyone give me some sound advice on what to do next? could really do with getting to the bottom of this. I was wandering if the mobo is faulty but just guessing at this stage.

Cheers
Griff
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5K Deluxe Asus GeForce EN7300GS-HTD 2GB DDR2 Cellshock D9GMH 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB Samsung Spinpoint Pioneer DVR-108 Vista Pro 19" LCD 
PowerCase
Hiper HPU-4B580 Type R 580W Asus Chassis 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600 Asus P5K Deluxe Asus GeForce EN7300GS-HTD 2GB DDR2 Cellshock D9GMH 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160GB Samsung Spinpoint Pioneer DVR-108 Vista Pro 19" LCD 
PowerCase
Hiper HPU-4B580 Type R 580W Asus Chassis 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Can you get into your bios? If not you can safely say that your mobo has kicked the bucket.
Rosso Illuminato
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 955 Asrock 790 4870 1 gb XMS  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.5 tb dvd rw 7 premium Samsung Syncmaster T200 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell Corsair TX650 Antec 300-R Logitech generic crap 
  hide details  
Reply
Rosso Illuminato
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
X4 955 Asrock 790 4870 1 gb XMS  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1.5 tb dvd rw 7 premium Samsung Syncmaster T200 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell Corsair TX650 Antec 300-R Logitech generic crap 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Do the fans spin?

Does the power or HDD led's light up?
Monster Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 P5K Deluxe 3870 2X1GB Geil 800 MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
4 x 250 barracuda's 2 x DVD Writers Windows 7 22" Acer LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Razor 600W GameXStream TT Armor Modded Razor 
  hide details  
Reply
Monster Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 P5K Deluxe 3870 2X1GB Geil 800 MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
4 x 250 barracuda's 2 x DVD Writers Windows 7 22" Acer LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Razor 600W GameXStream TT Armor Modded Razor 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
I'd say reset BIOS, try a different PSU, try one memory module at a time, and......voodoo.
post #5 of 5
try a different gpu, or even a pci to see if its the video card.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › P5B Deluxe set up - need help with fault