Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Big Admin Vista Problem!!!!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Big Admin Vista Problem!!!!!!

post #1 of 8
Thread Starter 
hi,

i just wanted to install ms office 2007 and vista says i am not an administrator.

but actualy i am, so what causes this? spyware? or do i have to change something??

realy weird, i hope i don't have to reinstall vista

please help me
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
did you check in user acounts if you are admin or not. If you are i have idea but if you are not give yourself admin rights.
Darkness
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4690k asus z97-ar gigabyte 980 ti g1 gaming G-Skill Ripjaw 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
WD Black Samsung EVO 840 Windows 8 Pro 64Bit Ultrasharp 27" 
MonitorKeyboardPowerCase
HP W2338H 23" Black Widow Ultimate Corsair HK1000W Corsair 600T SE 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie EC2 Zowie (Pure exellence) dt880 sound blaster recon3d 
Audio
swan m10 
  hide details  
Reply
Darkness
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4690k asus z97-ar gigabyte 980 ti g1 gaming G-Skill Ripjaw 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
WD Black Samsung EVO 840 Windows 8 Pro 64Bit Ultrasharp 27" 
MonitorKeyboardPowerCase
HP W2338H 23" Black Widow Ultimate Corsair HK1000W Corsair 600T SE 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie EC2 Zowie (Pure exellence) dt880 sound blaster recon3d 
Audio
swan m10 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Vista doesn't use traditional security. Even an administrator is a normal user unless specified. Try right-clicking on the installer and "Run as Administrator."
Main Rig
(15 items)
 
  
Reply
Main Rig
(15 items)
 
  
Reply
post #4 of 8
Try exploreing the installations CD and then right click the setup.exe and choose Run As Administrator. Aside from that, be sure to visit Microsoft Update to obtain all the latest updates aswell.
post #5 of 8
You may have to go to My Computer, right click on the disk drive. I know with programs there's an option to run as Administrator in the right click menu...see if there is one there. You may have to enter in your passwords but give it a shot.

And disable the nagging Vista "do you want me to do this?"
"are you sure?"
"isn't there something else I could do for you?"
"are you really super sure?"

and all that other crap.
money pit
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 Gigabyte P35-DS3R BFG 8800GTS 512 4GBs G. Skill 
Hard DriveOSMonitorPower
2x 74GB Raptors (Raid 0) Vista 64 Dell 2405 Silverstone OP750 
Case
Thermaltake Eureka 
  hide details  
Reply
money pit
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 Gigabyte P35-DS3R BFG 8800GTS 512 4GBs G. Skill 
Hard DriveOSMonitorPower
2x 74GB Raptors (Raid 0) Vista 64 Dell 2405 Silverstone OP750 
Case
Thermaltake Eureka 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
i am the only admin on this pc, i installed this and using only one account
and when i check it in the control pannel it says i am admin
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
yeah then do the run as admin on the setup file.
Darkness
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4690k asus z97-ar gigabyte 980 ti g1 gaming G-Skill Ripjaw 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
WD Black Samsung EVO 840 Windows 8 Pro 64Bit Ultrasharp 27" 
MonitorKeyboardPowerCase
HP W2338H 23" Black Widow Ultimate Corsair HK1000W Corsair 600T SE 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie EC2 Zowie (Pure exellence) dt880 sound blaster recon3d 
Audio
swan m10 
  hide details  
Reply
Darkness
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4690k asus z97-ar gigabyte 980 ti g1 gaming G-Skill Ripjaw 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
WD Black Samsung EVO 840 Windows 8 Pro 64Bit Ultrasharp 27" 
MonitorKeyboardPowerCase
HP W2338H 23" Black Widow Ultimate Corsair HK1000W Corsair 600T SE 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie EC2 Zowie (Pure exellence) dt880 sound blaster recon3d 
Audio
swan m10 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
thx, i right clicked and ran as admin.

didn't know that , thx for the verry quick replies
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
<| SkyWareZ |>
(15 items)
 
Clevo P170EM
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
<| Intel i7 860 @ 4.04Ghz |> <| Asus P7P55D Premium |> <| GIGABYTE GTX970 G1 Gaming |> <| G-Skill Ripjaws 1600 CL7 2x4 |> 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
<| C300 128GB | F3 1TB | 2X WD GREEN 2TB |> <| Plextor PX-L890SA |>  WC loop : CPU <| Windows 10 |> 
MonitorKeyboardPowerCase
<| ASUS PB278Q |> logitech g15 v1 <| Corsair AX1200 |> <| Coolermaster HAF X |> 
MouseMouse PadAudio
<| Logitech G5/G500/G9x |> <| Steelseries Qck+ Tyloo |> <| X-Fi Titanium Fatality + Sennheiser PC360 |> 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3630Q P170EM GTX 675MX 8GB 1600mhz 2x4 Kingston 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Intel 520 120GB WD Scorpio Black 750GB Sony-Optiarc BD-5750H Windows 7 Utimate  
MonitorAudioOther
17.3" WUXGA Led 1920x1080 Glare Onkyo Speakers Intel Wifi 6235 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Big Admin Vista Problem!!!!!!