Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Just installed my DS3L and have a prob...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Just installed my DS3L and have a prob...

post #1 of 3
Thread Starter 
So I just got the board in tonight. Haven't played around much with it. All I have done is install the drivers provided with the board. I'm guessing I need to clean and reinstall the audio drivers with the latest editions? Any clues?

post #2 of 3
here is the link, just install and you should be good to go.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2599
intel
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 4.2ghz with HT @ 1.275V Bios EVGA 3X SLI, 132-BL-E758-A1 2x XFX HD5870 in Crossfire 6gb 3x2gb Corsair XMS3 1600mhz @ 7-7-7-20 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x WD 640gb AALS Raid 0 22x Samsung SATA DVD-RW Windows 7 Dell 3008wfp IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair 850TX, 70A on a single 12v rail!! Corsair 800D Logitech G500 
  hide details  
Reply
intel
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 4.2ghz with HT @ 1.275V Bios EVGA 3X SLI, 132-BL-E758-A1 2x XFX HD5870 in Crossfire 6gb 3x2gb Corsair XMS3 1600mhz @ 7-7-7-20 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x WD 640gb AALS Raid 0 22x Samsung SATA DVD-RW Windows 7 Dell 3008wfp IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair 850TX, 70A on a single 12v rail!! Corsair 800D Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Both of the audio drivers? Or just the first one?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Just installed my DS3L and have a prob...