Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › E4400 - P95 problems help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

E4400 - P95 problems help!

post #1 of 3
Thread Starter 
so... i redid the 1.55v volt mod to 1.4v and i get into windows and everything but..... when i try doing P95... i pretty much immediately get hardware failure detected... could it be that i need to up the voltage again? to say 1.45v?

umm.. the fatal error was "Rounding was 0.5, expected less than 0.4"


EDIT: ok, i fixed it and now i'm running it at 1.45v but i think it was of the extra conductive ink that was on my cpu.. starte shedding... -___- i got it all out.. but i want to try the 1.4v again.. it should work right?

EDIT2: oh yes, i wanted to ask... i have 0.058 vdroop... is that acceptable?
Hephae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 Zotac 9300 mITX MSI 460GTX Cyclone 2x 2GB Team Xtreem 
Hard DriveOSKeyboardPower
500GB SG Momentus XT Win7 x64 Logitech Illuminated Seasonic X650 
CaseMouse
Hephae Razer Abyssus 
  hide details  
Reply
Hephae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 Zotac 9300 mITX MSI 460GTX Cyclone 2x 2GB Team Xtreem 
Hard DriveOSKeyboardPower
500GB SG Momentus XT Win7 x64 Logitech Illuminated Seasonic X650 
CaseMouse
Hephae Razer Abyssus 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Thats's a large Vdroop, but it sounds like you've got it working with an acceptable voltage.

Nobody's overclock is perfect, and 3.33 is impressive for an e4400, if it's prime95 stable in it's current state, and runs cool enough, sounds like a done deal.
VIP3R
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3820k ASRock Fatal1ty X79 AMD 280x 32GB G.Skill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial MX100 8x Noctual IndustrialPPC Win7 64-bit X-Star PLS 90hz 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM Model M mini BeQuiet Dark Power Pro 850w Mountain Mods H2GO Roccat KPM 
Mouse PadAudioAudioAudio
Artisan Shiden-Kai mid CI-Audio VDA2 DAC Beyerdynamic DT880 '03 Millet Max Hybrid Amp 
  hide details  
Reply
VIP3R
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3820k ASRock Fatal1ty X79 AMD 280x 32GB G.Skill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial MX100 8x Noctual IndustrialPPC Win7 64-bit X-Star PLS 90hz 
KeyboardPowerCaseMouse
IBM Model M mini BeQuiet Dark Power Pro 850w Mountain Mods H2GO Roccat KPM 
Mouse PadAudioAudioAudio
Artisan Shiden-Kai mid CI-Audio VDA2 DAC Beyerdynamic DT880 '03 Millet Max Hybrid Amp 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
so that is a large vdroop.. but then it fiiled it up to...0.042.. so it got better... it was running stable for about an hour.. cause i want to try the 1.4v again.. and hopefully that will be stable too... and it was running around 60C but it was slowing dropping since as5 takes time to get burned in right?

EDIT: 1.4v does not work.. ugh.. gotta redo the 1.45v again.
Hephae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 Zotac 9300 mITX MSI 460GTX Cyclone 2x 2GB Team Xtreem 
Hard DriveOSKeyboardPower
500GB SG Momentus XT Win7 x64 Logitech Illuminated Seasonic X650 
CaseMouse
Hephae Razer Abyssus 
  hide details  
Reply
Hephae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 Zotac 9300 mITX MSI 460GTX Cyclone 2x 2GB Team Xtreem 
Hard DriveOSKeyboardPower
500GB SG Momentus XT Win7 x64 Logitech Illuminated Seasonic X650 
CaseMouse
Hephae Razer Abyssus 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › E4400 - P95 problems help!