Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › 3DMark06 installation problem.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

3DMark06 installation problem.

post #1 of 3
Thread Starter 
I keep getting this error during installation. I have tried 3 different downloads from 3 different sites, and I still get this error during installation. After I click on the error, it will install the rest of the program. The problem is that once I run 3Dmark, when I go to press "view results online", I get an error message and I can't see my score. I think the installation error is in relation to that part of the program. Does anybody know how I can fix this? I have tried the Futuremark site and haven't found any answers.

Low Tide
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.7GHz Asus P8Z77-V Pro EVGA GTX 670 FTW 8GB G. Skill 2133MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256GB Prolimatech Megahalems Rev. C Windows X Samsung T240HD 
KeyboardPowerCaseAudio
Ducky DK9008G2 Red Corsair TX850W V1 Corsair Carbide 300R X-Fi XtremeGamer 
  hide details  
Reply
Low Tide
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.7GHz Asus P8Z77-V Pro EVGA GTX 670 FTW 8GB G. Skill 2133MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256GB Prolimatech Megahalems Rev. C Windows X Samsung T240HD 
KeyboardPowerCaseAudio
Ducky DK9008G2 Red Corsair TX850W V1 Corsair Carbide 300R X-Fi XtremeGamer 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
I don't know, update your graphic card drivers, update DirectX.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
It doesn't have anything to do with running the actual test though. It is when I try to connect to their site that analyzes the results. The test performs fine.
Low Tide
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.7GHz Asus P8Z77-V Pro EVGA GTX 670 FTW 8GB G. Skill 2133MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256GB Prolimatech Megahalems Rev. C Windows X Samsung T240HD 
KeyboardPowerCaseAudio
Ducky DK9008G2 Red Corsair TX850W V1 Corsair Carbide 300R X-Fi XtremeGamer 
  hide details  
Reply
Low Tide
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.7GHz Asus P8Z77-V Pro EVGA GTX 670 FTW 8GB G. Skill 2133MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256GB Prolimatech Megahalems Rev. C Windows X Samsung T240HD 
KeyboardPowerCaseAudio
Ducky DK9008G2 Red Corsair TX850W V1 Corsair Carbide 300R X-Fi XtremeGamer 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › 3DMark06 installation problem.