Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › Problem with PSU or MOBO or ???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with PSU or MOBO or ???

post #1 of 5
Thread Starter 
"the psu it made a shootdown. It made that tow or three times. And now nothing work. It's seem it's a bad contact, because when i turn the computer the green led on the motherboard turn on and off. What can i do"

"i tried on three motherboards and it's always the same problem.

First motherboard... p4p800se socket 470... video card aiw x850xl 1.5 gig ram ( it's my old computer) It's on this board the first shoot down it done.

second : M3A socket am2 2 gig ram and video card 8800gt ( it's my mb i use for now )

third... it's a socket 775... but nothing is plug... i just see the led on the board and is was turn on and off when i turn on side the computer."

the psu is a NEW Moneual Moncaso PS1000 500W ATX Power Supply PSU 24, what can be the problem

note: this is an inquiry from someone else that 'm trying to solve
post #2 of 5
Try cleaning up your typing.

If it's doing it to all three, then it'll be the power supply.
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Penicilyn View Post
Try cleaning up your typing.

If it's doing it to all three, then it'll be the power supply.
i just copied and pasted what the guy sent me, its someone elses inquiry.. the psu is brand new though, what else can be causing the problem
post #4 of 5
Quote:
Originally Posted by Penicilyn View Post
Try cleaning up your typing.

If it's doing it to all three, then it'll be the power supply.
lmao......

but anyways...yeah, i would bet money that it ur PSU if you tried 3 mobos and they didn't work.
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
X6 1100T 4.0ghz 2x 6950 2gigz 16 gigz OCZ SSD x2 Raid 0 
OSMonitorKeyboardPower
W764U Eyefinity 5040x1050 G15 Ultra X3 1000 watt 
CaseMouseMouse Pad
Battlefield Mod G500 Steel Series 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
X6 1100T 4.0ghz 2x 6950 2gigz 16 gigz OCZ SSD x2 Raid 0 
OSMonitorKeyboardPower
W764U Eyefinity 5040x1050 G15 Ultra X3 1000 watt 
CaseMouseMouse Pad
Battlefield Mod G500 Steel Series 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Quote:
Originally Posted by blade007 View Post
i just copied and pasted what the guy sent me, its someone elses inquiry.. the psu is brand new though, what else can be causing the problem
NEW! You may have a defective NEW psu.
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
X6 1100T 4.0ghz 2x 6950 2gigz 16 gigz OCZ SSD x2 Raid 0 
OSMonitorKeyboardPower
W764U Eyefinity 5040x1050 G15 Ultra X3 1000 watt 
CaseMouseMouse Pad
Battlefield Mod G500 Steel Series 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
X6 1100T 4.0ghz 2x 6950 2gigz 16 gigz OCZ SSD x2 Raid 0 
OSMonitorKeyboardPower
W764U Eyefinity 5040x1050 G15 Ultra X3 1000 watt 
CaseMouseMouse Pad
Battlefield Mod G500 Steel Series 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › Problem with PSU or MOBO or ???