Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Rivatuner and Vista 64
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Rivatuner and Vista 64

post #1 of 8
Thread Starter 
Digitally signed driver missing, Riva won't run. Solution?
post #2 of 8
Latest version of Riva fixes this.

Uninstall that one and make sure you extract the rar and has that "drv" file in the same folder as the installer.

Ive had it error before, if you did install the latest version... then just try installing it again, as stupid as that sounds.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Murlocke View Post
Latest version of Riva fixes this.

Uninstall that one and make sure you extract the rar and has that "drv" file in the same folder as the installer.

Ive had it error before, if you did install the latest version... then just try installing it again, as stupid as that sounds.
I did that, I uninstalled and reinstalled 2.07 in PF (x86) then in the 64 bit folder, nothing helped.
post #4 of 8
You should only need to install it once in the default directory (x86 bit one). Somethings not right if thats not working it should work. Not sure what to say :|

EDIT: Prehaps uninstall it and restart then try installing it again?
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
HAHA! I did it again and told Riva to install updates. Worked. Thanks.
post #6 of 8
Thread Starter 
OK, now every time I restart my fan profiles get deleted.
post #7 of 8
Quote:
Originally Posted by Cait Sith Cat View Post
OK, now every time I restart my fan profiles get deleted.
Make sure you check the "Start on Windows Start-up"
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
Pure 1nhibition
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i5 3570K] [Gigabyte Z77X-UD3H] [eVGA 560 Ti] [8GB G.Skill Ripjaws X DDR3-1600] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[OCZ Vertex LE 50GB SSD | 1TB | 2TB] [A50] [Windows 10 Pro x64] [24" Samsung 2494HM] 
Power
[Corsair 750W] 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
I did.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Rivatuner and Vista 64