Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI will not stay enabled in Vista 64
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI will not stay enabled in Vista 64

post #1 of 2
Thread Starter 
I am having issues with getting SLI to work with Vista 64. I check the box to enable it then it asks me to restart. After restart, I check in the nvidia conrtol panel and it says it's disabled.
Bone
(8 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k Gigabyte Gaming 7 z97 EVGA 980Ti Classified EVGA DDR3 2400MHz 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial MX300 275GB M.2 Custom Watercool CPU only Windows 10 EVGA SuperNOVA 1000 G2 
  hide details  
Reply
Bone
(8 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k Gigabyte Gaming 7 z97 EVGA 980Ti Classified EVGA DDR3 2400MHz 
Hard DriveCoolingOSPower
Crucial MX300 275GB M.2 Custom Watercool CPU only Windows 10 EVGA SuperNOVA 1000 G2 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
I had the same problem ,When it asks you about closing programs the first time ,that's ok.don't close windows or restart windows if it asks, leave it alone ,screen goes blank for a sec or two then comes back on then its enabled.just answer the first dialog box not the second
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI will not stay enabled in Vista 64