Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › VMWare Arch Issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

VMWare Arch Issue

post #1 of 9
Thread Starter 
Suggestions? I have no idea
Burning Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 Gigabyte EP45-UD3P eVGA GTX 260 Core 216 SuperClocked 4GB G.Skill DDR2-1000 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 WD 80GB RAID0, Seagate 500GB, WD 1TB Caviar BLCK Lite-On LH-20A1S Windoze 7 Professional Dual Dell E207WFP 20.1" Widescreen LCD's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Silverstone OP750 Lian-Li PC-A10B Logitech G5 
Mouse Pad
Harley Davidson 
  hide details  
Reply
Burning Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 Gigabyte EP45-UD3P eVGA GTX 260 Core 216 SuperClocked 4GB G.Skill DDR2-1000 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 WD 80GB RAID0, Seagate 500GB, WD 1TB Caviar BLCK Lite-On LH-20A1S Windoze 7 Professional Dual Dell E207WFP 20.1" Widescreen LCD's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Silverstone OP750 Lian-Li PC-A10B Logitech G5 
Mouse Pad
Harley Davidson 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
Quote:
Suggestions? I have no idea
That is the issue we have been trying to resolve. We have come to the conclusion it is VMware 2.0 beta. I have updated the guide to use VMware 1.0.4 + Ubuntu distro Bal3Wolf edited.

Burn, if this is your first time getting the error, you can continue using it, or switch over. Just shutdown the client, Ctrl-C, and then restart it ./fah6 -smp.

I have been running the VMware 1.0.4+Ubuntu for 5days without any errors, and I always got them with VMware 2.0 and ARCH. Hope this helps!
MR.MOTO
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 940@ 3.8ghz ASUS Rampage III Emtreme mATX XFX 2x69501gb CF 6gb DDR3 Mushkin Ridgeback 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial RealSSD 128GB / WD 750GB ASUS Blueray Win7 64-bit Sharp 42" & Samsung 2253sw 22" 
KeyboardPowerMouse
Saitek Eclipse Silverstone 700w Modular Logitech MX518 
  hide details  
Reply
MR.MOTO
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 940@ 3.8ghz ASUS Rampage III Emtreme mATX XFX 2x69501gb CF 6gb DDR3 Mushkin Ridgeback 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial RealSSD 128GB / WD 750GB ASUS Blueray Win7 64-bit Sharp 42" & Samsung 2253sw 22" 
KeyboardPowerMouse
Saitek Eclipse Silverstone 700w Modular Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
Thread Starter 
Tried installing and it didn't work- A bunch of drivers didn't install (x64 Ultimate)
Burning Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 Gigabyte EP45-UD3P eVGA GTX 260 Core 216 SuperClocked 4GB G.Skill DDR2-1000 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 WD 80GB RAID0, Seagate 500GB, WD 1TB Caviar BLCK Lite-On LH-20A1S Windoze 7 Professional Dual Dell E207WFP 20.1" Widescreen LCD's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Silverstone OP750 Lian-Li PC-A10B Logitech G5 
Mouse Pad
Harley Davidson 
  hide details  
Reply
Burning Phoenix
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 Gigabyte EP45-UD3P eVGA GTX 260 Core 216 SuperClocked 4GB G.Skill DDR2-1000 5-5-5-15 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 WD 80GB RAID0, Seagate 500GB, WD 1TB Caviar BLCK Lite-On LH-20A1S Windoze 7 Professional Dual Dell E207WFP 20.1" Widescreen LCD's 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Silverstone OP750 Lian-Li PC-A10B Logitech G5 
Mouse Pad
Harley Davidson 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
Ya bad news vmware server 1.0 dont work on vista 64 but it seems to be only versions that runs really stable.
SABERWOLF
(18 items)
 
XEON-WOLF
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6800K MSI X99A GAMING PRO CARBON EVGA GTX 1080 FTW Hydro Copper G.SKILL TridentZ Series 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung EVO 850 500 EK-SBAY Dual DDC 3.2 PWM Serial Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper Radiator 360 Hardware Labs Black Ice SR2 Multiport Black Car... 
CoolingCoolingOSMonitor
EK-CoolStream RAD XTC 420 koolance 380i Windows 10 Pro ASUS VW246H Black 24" 2ms 
PowerCaseMouseAudio
SeaSonic M12D SS-850 850W  Thermaltake core x71 CM Storm Sentinel Advance II Corsair Void 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5675@4400 1.344 ASUS P6X58D-E XfX RX480 RS F3-12800CL7T-6GBPI 6-7-6-21 1T 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
F3-12800CL9S-4GBRL WDC WD1001FALS-00J7B1 ST31000340AS WDC WD7500AAKS-00RBA0 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi HDS723020BLA642 ihas 624-A SilverStone Heligon HE01 windows 10 64 Pro 
MonitorPowerCase
Vizio 42inch lcd tv CORSAIR CMPSU-950TX Modded Rocketfish 
  hide details  
Reply
SABERWOLF
(18 items)
 
XEON-WOLF
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6800K MSI X99A GAMING PRO CARBON EVGA GTX 1080 FTW Hydro Copper G.SKILL TridentZ Series 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung EVO 850 500 EK-SBAY Dual DDC 3.2 PWM Serial Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper Radiator 360 Hardware Labs Black Ice SR2 Multiport Black Car... 
CoolingCoolingOSMonitor
EK-CoolStream RAD XTC 420 koolance 380i Windows 10 Pro ASUS VW246H Black 24" 2ms 
PowerCaseMouseAudio
SeaSonic M12D SS-850 850W  Thermaltake core x71 CM Storm Sentinel Advance II Corsair Void 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5675@4400 1.344 ASUS P6X58D-E XfX RX480 RS F3-12800CL7T-6GBPI 6-7-6-21 1T 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
F3-12800CL9S-4GBRL WDC WD1001FALS-00J7B1 ST31000340AS WDC WD7500AAKS-00RBA0 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi HDS723020BLA642 ihas 624-A SilverStone Heligon HE01 windows 10 64 Pro 
MonitorPowerCase
Vizio 42inch lcd tv CORSAIR CMPSU-950TX Modded Rocketfish 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
Just recently i have got something similar a few times. I dont think it says Interrupted, but it completes the WU, and says the core shutdown, no error. Doesnt even try to send results. I completed a WU yesterday fine and it sent, and today it completed and shutdown without sending. Im going to have to force a new WU or reinstall.

Since i am getting the same thing, i dont think its VMware. Im using native Arch. Retro said he got the same thing, but i dont remember what he is using.
Back to AMD
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1055T ASUS M4A89TD PRO GTX 260 G.SKILL ECO 2x2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB Win7 19" BenQ LCD Microsoft 
PowerCaseMouse
700W OCZ Cooler Master Elite Logitech G5 
  hide details  
Reply
Back to AMD
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1055T ASUS M4A89TD PRO GTX 260 G.SKILL ECO 2x2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB Win7 19" BenQ LCD Microsoft 
PowerCaseMouse
700W OCZ Cooler Master Elite Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
I've only encountered this error twice and I've been running Arch for almost a month.

I've just ctrl+c and then ran ./fah6 -smp to get the client back up and running. It's such a pain to try and get VMWare Server to run in Vista x64. The only way I got it to work was to install VMWare Server without restarting and then run a repair.

Don't restart the computer.
Legendary
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 ASUS P5B Deluxe XFX 8600GT 2 x 2GB G.Skill PQ 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 250GB Windows 7 x64 Samsung 225BW Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
PC P&C Quad 750W Silencer Thermaltake Tsunami Dream Logitech MX518 Func 1030 
  hide details  
Reply
Legendary
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6750 ASUS P5B Deluxe XFX 8600GT 2 x 2GB G.Skill PQ 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 250GB Windows 7 x64 Samsung 225BW Saitek Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
PC P&C Quad 750W Silencer Thermaltake Tsunami Dream Logitech MX518 Func 1030 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
Quote:
Originally Posted by TheLegend View Post
I've just ctrl+c and then ran ./fah6 -smp to get the client back up and running.
Tried that, kept shutting down and not getting a new wu or anything.
Back to AMD
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1055T ASUS M4A89TD PRO GTX 260 G.SKILL ECO 2x2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB Win7 19" BenQ LCD Microsoft 
PowerCaseMouse
700W OCZ Cooler Master Elite Logitech G5 
  hide details  
Reply
Back to AMD
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1055T ASUS M4A89TD PRO GTX 260 G.SKILL ECO 2x2GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 500GB Win7 19" BenQ LCD Microsoft 
PowerCaseMouse
700W OCZ Cooler Master Elite Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
Ya, we are having issues with the 64-bit users, we know now that VMware 1.0.4+Ubuntu are rock solid. But if VMware 2.0+Ubuntu are running better for you, and you only get the error sometimes, I would recommend it until we can come up with something.
MR.MOTO
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 940@ 3.8ghz ASUS Rampage III Emtreme mATX XFX 2x69501gb CF 6gb DDR3 Mushkin Ridgeback 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial RealSSD 128GB / WD 750GB ASUS Blueray Win7 64-bit Sharp 42" & Samsung 2253sw 22" 
KeyboardPowerMouse
Saitek Eclipse Silverstone 700w Modular Logitech MX518 
  hide details  
Reply
MR.MOTO
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 940@ 3.8ghz ASUS Rampage III Emtreme mATX XFX 2x69501gb CF 6gb DDR3 Mushkin Ridgeback 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Crucial RealSSD 128GB / WD 750GB ASUS Blueray Win7 64-bit Sharp 42" & Samsung 2253sw 22" 
KeyboardPowerMouse
Saitek Eclipse Silverstone 700w Modular Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #9 of 9
I tried to install and it wants microsoft iis???
Internet info service???
Frankenputer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 3.4 EVGA 780i 3870x2 2x1 Tracer 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x160 DVDRW Vista Ultimate 64bit 42 Panasonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Yes BFG 800 CM MX518 
Mouse Pad
Yes 
  hide details  
Reply
Frankenputer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 3.4 EVGA 780i 3870x2 2x1 Tracer 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x160 DVDRW Vista Ultimate 64bit 42 Panasonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Yes BFG 800 CM MX518 
Mouse Pad
Yes 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › VMWare Arch Issue