Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › [Microsoft] Vista SP1 Released
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Microsoft] Vista SP1 Released - Page 14

post #131 of 146
Quote:
Originally Posted by bruestle2 View Post
Programs and Features>View installed updates (on left side)
It will say service pack
Thank you.

It's the same KB936330 Flinch. I guess I'm fine.
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570K ASRock Z77 Pro3 Galaxy 560Ti G.Skills DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Cavier 250GB + SimpleTech 320GB EXHDD Windows 7 x64 Samsung 19" SyncMaster 940BW OCZ 600w GameXStream 
Case
COOLER MASTER Centurion 5 
  hide details  
Reply
Main
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 3570K ASRock Z77 Pro3 Galaxy 560Ti G.Skills DDR3 
Hard DriveOSMonitorPower
WD Cavier 250GB + SimpleTech 320GB EXHDD Windows 7 x64 Samsung 19" SyncMaster 940BW OCZ 600w GameXStream 
Case
COOLER MASTER Centurion 5 
  hide details  
Reply
post #132 of 146
Weird issue after having Vista SP1 installed as of the offical releasde date, direct download from the ms site as listed on here from OP, i also connected to a MS tech who directed me to the same link upon receiving support.

My audio speakers when i test only play in the first 2 speakers(Before and after the following test).. then the other 3 speakers do NOT hear the test completed.

Speakers = z-5500

Also i was hearing skipping audio during vista thorugh itunes and winamp before this test.

Audio Setup: Sig Rig Components

Test Procedure:
Clean Case Thorougly(Why Not.. It needs Love.)
Re-Install PCI hardware
Boot, Same Problems (driverz?)
....
DriverClean all SB software
Disable all realtek onboard devices,
-RESTART-
Reinstall Vista 64 drivers from SB website for Audigy SE (I have the disc and tried it as well).

Voila, works..

Tests STILL DO NOT WORK..correctly.. 2 speakers out of 5 play the test... EVERYTHING does NOT skip now.. and i hear full Z5500 love again.. believe me.. when you know the z5550 full volume.. u know when its working right..

It was happening in games too.. is this a driver program or hardware program ?
My900
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.4 GHz evga nForce 680i A1 LeadTek GTX 280 @ 705/1450/1200 4x1GB Super Tallent DDR2(800) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 250gbx2 LG 18X DVD-RW / 300GB WD VelociRaptor Vista x64 Samsung 245BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ThermalTake Toughpower 650w Antec 900 Logitech 
Mouse Pad
Logitech 
  hide details  
Reply
My900
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.4 GHz evga nForce 680i A1 LeadTek GTX 280 @ 705/1450/1200 4x1GB Super Tallent DDR2(800) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 250gbx2 LG 18X DVD-RW / 300GB WD VelociRaptor Vista x64 Samsung 245BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ThermalTake Toughpower 650w Antec 900 Logitech 
Mouse Pad
Logitech 
  hide details  
Reply
post #133 of 146
I had crackling sound issues as well. I uninstalled my drivers, ran DriverCleaner Pro (a license that I purchased almost one year ago) and everything seems to work flawlessly.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6850K 4.3GHz (100x43) 1.355v Evga X99 Classified BIOS 2.03 Gigabyte Aorus Xtreme 1080ti G.SKILL 4x4GB 3200MHz 16-16-16-36 1T 1.35v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung SM961 1TB NVMe + 1TB Samsung 840 Evo External Asus drive 2x MCP655 in independent loops Windows 7 Pro 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Philips BDM4065UC 40" 4K Logitech G19 Evga 1200 P2 Enthoo Pro M 
MouseAudio
Logitech G900 Asus Essence XT II PCIe 
  hide details  
Reply
post #134 of 146
3 installs and one nasty headache, I have SP1. Not worth it IMO but my OCD kicked in and made me need it
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
post #135 of 146
Quote:
Originally Posted by psik0.k1m View Post
Weird issue after having Vista SP1 installed as of the offical releasde date, direct download from the ms site as listed on here from OP, i also connected to a MS tech who directed me to the same link upon receiving support.

My audio speakers when i test only play in the first 2 speakers(Before and after the following test).. then the other 3 speakers do NOT hear the test completed.

Speakers = z-5500

Also i was hearing skipping audio during vista thorugh itunes and winamp before this test.

Audio Setup: Sig Rig Components

Test Procedure:
Clean Case Thorougly(Why Not.. It needs Love.)
Re-Install PCI hardware
Boot, Same Problems (driverz?)
....
DriverClean all SB software
Disable all realtek onboard devices,
-RESTART-
Reinstall Vista 64 drivers from SB website for Audigy SE (I have the disc and tried it as well).

Voila, works..

Tests STILL DO NOT WORK..correctly.. 2 speakers out of 5 play the test... EVERYTHING does NOT skip now.. and i hear full Z5500 love again.. believe me.. when you know the z5550 full volume.. u know when its working right..

It was happening in games too.. is this a driver program or hardware program ?
i have had the same issues as this. and the issues i had was the audio driver on the motherboard. had nothing to do with sp1.

try uninstalling the entire sound drivers then reboot. then install the new drivers again. make sure the files are extracted to a folder. then setup. then reboot.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 2.4 LAPPED 1.16 VID DFI UT x48 T2R VisionTek 4870x2 8GB GskiLL PC-8500 1066mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250 GB 250 GB Vista x64 "Complete Driver Sign Disabled" no F8 Asus 24' 2ms 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Antec 850 Signature Lian Li V2000II B G5 Logitech 
Mouse Pad
Laser 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 2.4 LAPPED 1.16 VID DFI UT x48 T2R VisionTek 4870x2 8GB GskiLL PC-8500 1066mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250 GB 250 GB Vista x64 "Complete Driver Sign Disabled" no F8 Asus 24' 2ms 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Antec 850 Signature Lian Li V2000II B G5 Logitech 
Mouse Pad
Laser 
  hide details  
Reply
post #136 of 146
Quote:
Originally Posted by TaiDinh View Post
Thank you.

It's the same KB936330 Flinch. I guess I'm fine.
Yup, you have the same version as the one that was just released, no worries
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4790K UD5h-BK 980TI Sli 16GB Vengeance 
OSPowerCase
8.1 64 Seasonic Gold 1050 Easy V3 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4790K UD5h-BK 980TI Sli 16GB Vengeance 
OSPowerCase
8.1 64 Seasonic Gold 1050 Easy V3 
  hide details  
Reply
post #137 of 146
I still haven't gotten it through Windows Update... I've been waiting to get it through that so I don't have to do the huge download off their site.

I want my SP1...
Pumpmaster Flex
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700k Gigabyte GA-Z170X-UD5 ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11GB G.SKILL Ripjaws V Series 16GB DDR4 3200 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
Samsung 850 EVO 500 GB Cryorig H7 Windows 10 Pro Ducky One TKL Side Print PBT 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850w Fractal Design Define R5 Black Silent Logitech G502 Proteus Core SteelSeries QcK Heavy 
AudioOtherOtherOther
Schiit Magni 2 + Modi 2 Sennheiser HD 598 Special Edition Over-Ear Head... Audio-Technica ATH-M50 Headphones AntLion ModMic 
Other
Sennheiser HD 650 
  hide details  
Reply
Pumpmaster Flex
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700k Gigabyte GA-Z170X-UD5 ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11GB G.SKILL Ripjaws V Series 16GB DDR4 3200 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
Samsung 850 EVO 500 GB Cryorig H7 Windows 10 Pro Ducky One TKL Side Print PBT 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850w Fractal Design Define R5 Black Silent Logitech G502 Proteus Core SteelSeries QcK Heavy 
AudioOtherOtherOther
Schiit Magni 2 + Modi 2 Sennheiser HD 598 Special Edition Over-Ear Head... Audio-Technica ATH-M50 Headphones AntLion ModMic 
Other
Sennheiser HD 650 
  hide details  
Reply
post #138 of 146
Quote:
Originally Posted by TriplePlay View Post
I still haven't gotten it through Windows Update... I've been waiting to get it through that so I don't have to do the huge download off their site.

I want my SP1...
Don't hold your breath man... it never came up for me.
My900
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.4 GHz evga nForce 680i A1 LeadTek GTX 280 @ 705/1450/1200 4x1GB Super Tallent DDR2(800) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 250gbx2 LG 18X DVD-RW / 300GB WD VelociRaptor Vista x64 Samsung 245BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ThermalTake Toughpower 650w Antec 900 Logitech 
Mouse Pad
Logitech 
  hide details  
Reply
My900
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 @ 3.4 GHz evga nForce 680i A1 LeadTek GTX 280 @ 705/1450/1200 4x1GB Super Tallent DDR2(800) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 250gbx2 LG 18X DVD-RW / 300GB WD VelociRaptor Vista x64 Samsung 245BW 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech ThermalTake Toughpower 650w Antec 900 Logitech 
Mouse Pad
Logitech 
  hide details  
Reply
post #139 of 146
It's not showing up in windows update for me either. The "what to know before installing SP1' page said something about windows update not automatically installing it if there were known SP1 driver issues with your system's hardware. Would that prevent it from showing up at all? I don't want to do a manual install until I know I wont have driver issues (which probably means never).
X201 Tablet
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 640LM Intel Integrated 2x 2GB DDR3 1066 250GB internal, 1TB external 
OSKeyboardMouseMouse Pad
Windows 7 Professional x64 Saitek Eclipse Logitech MX518 S&S Steel 
  hide details  
Reply
X201 Tablet
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 640LM Intel Integrated 2x 2GB DDR3 1066 250GB internal, 1TB external 
OSKeyboardMouseMouse Pad
Windows 7 Professional x64 Saitek Eclipse Logitech MX518 S&S Steel 
  hide details  
Reply
post #140 of 146
It probably won't be on autoupdate for a few weeks.
Unholy Union
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7920 @ 4ghz 1.42V Asus P6T6 Revolution eVGA 8800 Ultra mushkin ddr3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
4 WD Raptors in raid 0 Plextor 740A Windows 7 x64 Samsung 22inch LCD ws 
KeyboardPowerCaseMouse
G-15 PC PnC 1kw 2 Lian-Li A16Bs MX-Revolution 
Mouse Pad
X-Ray Thunder 8 
  hide details  
Reply
Unholy Union
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7920 @ 4ghz 1.42V Asus P6T6 Revolution eVGA 8800 Ultra mushkin ddr3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
4 WD Raptors in raid 0 Plextor 740A Windows 7 x64 Samsung 22inch LCD ws 
KeyboardPowerCaseMouse
G-15 PC PnC 1kw 2 Lian-Li A16Bs MX-Revolution 
Mouse Pad
X-Ray Thunder 8 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Software News
Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › [Microsoft] Vista SP1 Released