Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › [Microsoft] Vista SP1 Released
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Microsoft] Vista SP1 Released - Page 15

post #141 of 146
Quote:
Originally Posted by Thunderer View Post
HELP:

A copule of days ago I installed Vista SP1 on my laptop and now to load its taking ages and also to open applications. Could someone pls help me? Before I installed it, the laptop ran just fine and normal, loading to windows only took about a minute due to have to log in, otherwise, applications would show immediatley as soon as I would click on them.
Its probably vista indexing the HDD again after SP1 install.

Mine was the same. patience will pay off. Indexing will improve access times, so its worth the wait.
post #142 of 146
Quote:
Originally Posted by SolShade View Post
It probably won't be on autoupdate for a few weeks.
Yea I heard from some site that it won't autoupdate until next month .
Vapor
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5-2500K ASUS P8P67 Pro PNY GeForce GTX 470 G.SKILL Ripjaws X 4GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Series Western Digital Caviar Green 1TB (Advanced Format) Swiftech Apogee XT Swiftech MCW80 
CoolingCoolingCoolingOS
XSPC D5 Dual Reservoir Magicool Extreme Dual 120mm Radiator Phobya Xtreme 200mm Radiator Microsoft Windows 8 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell G2410 Logitech K520 OCZ ModXStream Pro 600w Corsair 600T SE 
MouseAudio
Logitech M310 Brainwavz HM3 
  hide details  
Reply
Vapor
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5-2500K ASUS P8P67 Pro PNY GeForce GTX 470 G.SKILL Ripjaws X 4GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Series Western Digital Caviar Green 1TB (Advanced Format) Swiftech Apogee XT Swiftech MCW80 
CoolingCoolingCoolingOS
XSPC D5 Dual Reservoir Magicool Extreme Dual 120mm Radiator Phobya Xtreme 200mm Radiator Microsoft Windows 8 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell G2410 Logitech K520 OCZ ModXStream Pro 600w Corsair 600T SE 
MouseAudio
Logitech M310 Brainwavz HM3 
  hide details  
Reply
post #143 of 146
I installed SP1 2 days ago, and im not thrilled with it so far. When i boot up my computer it takes longer to get to the desktop now, and also when i first get to the desktop, it takes forever to connect to the internet. Before SP1 my computer would load up pretty quickly, and when i got to the desktop it would already be connected to the internet(like it should). Now the little network icon in the bottom right corner by the clock is red for about 2-3min before it finally connects. Any ideas?
The New Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @3.5Ghz Asus P5E X38 ati 5770 1GB 2x2GB G.Skill DDR2-1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Black 1TB SATA Samsung Windows 7 64-Bit Home Premium Viewsonic VX2025WM 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse OCZ 700W Thermaltake Armor with 250mm Side Fan Logitech MX518 
Mouse Pad
X-Ray Thunder 8 
  hide details  
Reply
The New Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @3.5Ghz Asus P5E X38 ati 5770 1GB 2x2GB G.Skill DDR2-1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Black 1TB SATA Samsung Windows 7 64-Bit Home Premium Viewsonic VX2025WM 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse OCZ 700W Thermaltake Armor with 250mm Side Fan Logitech MX518 
Mouse Pad
X-Ray Thunder 8 
  hide details  
Reply
post #144 of 146
Quote:
Originally Posted by SolShade View Post
It probably won't be on autoupdate for a few weeks.
weird i mine was in my windows update sitting there asking me to download and install
The Cat Box
(14 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7-2820QM NVIDIA 555M 8gb Kingston HyperX DDR3 1600 500GB internal, 1TB external 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
Dual Layer DVD Windows 7 17.3" 1080p Back-lit 
PowerCaseMouseMouse Pad
90w power brick Dell XPS Logitech Anywhere Mouse MX SteelSeries 5L 
Audio
JBL built in 2.1 speakers, Bose 2.1 desktop audio 
  hide details  
Reply
The Cat Box
(14 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7-2820QM NVIDIA 555M 8gb Kingston HyperX DDR3 1600 500GB internal, 1TB external 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
Dual Layer DVD Windows 7 17.3" 1080p Back-lit 
PowerCaseMouseMouse Pad
90w power brick Dell XPS Logitech Anywhere Mouse MX SteelSeries 5L 
Audio
JBL built in 2.1 speakers, Bose 2.1 desktop audio 
  hide details  
Reply
post #145 of 146
never mind my post a little farther up. i defragged the hard drive last night and now everything is running smoother then before. i'm now happy with the new service pack.
The New Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @3.5Ghz Asus P5E X38 ati 5770 1GB 2x2GB G.Skill DDR2-1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Black 1TB SATA Samsung Windows 7 64-Bit Home Premium Viewsonic VX2025WM 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse OCZ 700W Thermaltake Armor with 250mm Side Fan Logitech MX518 
Mouse Pad
X-Ray Thunder 8 
  hide details  
Reply
The New Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @3.5Ghz Asus P5E X38 ati 5770 1GB 2x2GB G.Skill DDR2-1000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Black 1TB SATA Samsung Windows 7 64-Bit Home Premium Viewsonic VX2025WM 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse OCZ 700W Thermaltake Armor with 250mm Side Fan Logitech MX518 
Mouse Pad
X-Ray Thunder 8 
  hide details  
Reply
post #146 of 146
I noticed 2 things right away, more free hard drive space and better memory management. There are sure to be subtle changes I haven't noticed yet, but so far so good.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Software News
Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › [Microsoft] Vista SP1 Released