Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › vista performance score?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

vista performance score? - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
everything works so far except the perfomance score,i uninstalled v-d and reistalled still get 1 on score,any more ideas
The little beast
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 3320 BIOSTAR TZ77A ONBOARD 4 x2 (8) GIGS 1600"s OF RED TRACERS 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WESTERN DIGITAL 500 GIG AAKS 2X Lite on dvd-rw burners GAMEMAXX 300 BY DEEP COOL win7 64 bit PRO 
MonitorKeyboardPowerCase
ACER 23 LED,LCD labtecc- keyless key board ocz 700 watt STEALTH X STEAM RAIDMAX DIRKTOOTH: "SMILODON" 
MouseMouse PadAudio
microsoft wireless stock ONBOARD 
  hide details  
Reply
The little beast
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 3320 BIOSTAR TZ77A ONBOARD 4 x2 (8) GIGS 1600"s OF RED TRACERS 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WESTERN DIGITAL 500 GIG AAKS 2X Lite on dvd-rw burners GAMEMAXX 300 BY DEEP COOL win7 64 bit PRO 
MonitorKeyboardPowerCase
ACER 23 LED,LCD labtecc- keyless key board ocz 700 watt STEALTH X STEAM RAIDMAX DIRKTOOTH: "SMILODON" 
MouseMouse PadAudio
microsoft wireless stock ONBOARD 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Seems like your NVIDIA video drivers are not installed and you're using the generic VGA default drivers. Go to the Device Manager, expand Display, and take a look in there.
Gutted
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 4GHz 1.26V Asus Rampage Formula X38 0403 2x Diamond Radeon HD3870 Crossfire G.Skill DDR2-PC8000 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD Caviar 500GB RAID0 Lite-ON DVDRW Vista Ultimate x64 HP w2207 
PowerCase
Thermaltake 600W Ultra Grid 
  hide details  
Reply
Gutted
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 4GHz 1.26V Asus Rampage Formula X38 0403 2x Diamond Radeon HD3870 Crossfire G.Skill DDR2-PC8000 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD Caviar 500GB RAID0 Lite-ON DVDRW Vista Ultimate x64 HP w2207 
PowerCase
Thermaltake 600W Ultra Grid 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Rev1 View Post
Seems like your NVIDIA video drivers are not installed and you're using the generic VGA default drivers. Go to the Device Manager, expand Display, and take a look in there.
the nvidia site is were i down loaded first time,try to update score no good,went to 3dguru and d-l theres now it works,never had trouble before installed at least 10 times o well.
The little beast
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 3320 BIOSTAR TZ77A ONBOARD 4 x2 (8) GIGS 1600"s OF RED TRACERS 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WESTERN DIGITAL 500 GIG AAKS 2X Lite on dvd-rw burners GAMEMAXX 300 BY DEEP COOL win7 64 bit PRO 
MonitorKeyboardPowerCase
ACER 23 LED,LCD labtecc- keyless key board ocz 700 watt STEALTH X STEAM RAIDMAX DIRKTOOTH: "SMILODON" 
MouseMouse PadAudio
microsoft wireless stock ONBOARD 
  hide details  
Reply
The little beast
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 3320 BIOSTAR TZ77A ONBOARD 4 x2 (8) GIGS 1600"s OF RED TRACERS 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WESTERN DIGITAL 500 GIG AAKS 2X Lite on dvd-rw burners GAMEMAXX 300 BY DEEP COOL win7 64 bit PRO 
MonitorKeyboardPowerCase
ACER 23 LED,LCD labtecc- keyless key board ocz 700 watt STEALTH X STEAM RAIDMAX DIRKTOOTH: "SMILODON" 
MouseMouse PadAudio
microsoft wireless stock ONBOARD 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › vista performance score?