Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Has my 8800GTS burnt out ?????
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Has my 8800GTS burnt out ?????

post #1 of 8
Thread Starter 
i've been running this 24x7 with 621 core and 975 memory ..... recently i saw graphics corruption on high settings if fifa08 , then i see visual c++ runtime error in Counter strike 1.6 .... now fifa runs smooth in high , but renders the quality that of a nornal settings ,

i'm confused , what actually os the problem , any help would be appretiated ... thanks
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Thread Starter 
please help , is RMA the only solution or this can be fixed
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
but even after 10 min ..... my temps goto 87 but i have no artifacts in atitool
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
please dont spam posts to bump :S
just edit and add information to your intial post
well, have you removed the overclock?
if your using rivatuner you should use "reset all driver settings to their default values" botton,driver settings - customize - there :S
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600 P8H67-M PRO Intel HD Graphics 1000 (GT1) 4 sticks of 4 gigs of g.skill 
Hard DriveOSMonitorPower
250 gb west windows 7 30 inch philips HD 650w seasonic 
Mouse Pad
table 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600 P8H67-M PRO Intel HD Graphics 1000 (GT1) 4 sticks of 4 gigs of g.skill 
Hard DriveOSMonitorPower
250 gb west windows 7 30 inch philips HD 650w seasonic 
Mouse Pad
table 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
yup will try that and let you kmow ... thanks for advice

be there plz , i'm gonna reset my bios(GPU) with default settings
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
well if you haven't touched the voltages (no voltmod) then you cant really screw anything up bad. It has probably always been unstable but now you see it
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.6ghz 1.356Vcore Gigabyte's z68x-ud3h GTX 780 ti @ 1220mhz (boost) Corsair Lowprofile 4x4GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
samsung spinpoint F1(TB) + 2TB + WD 3TB OCZ 60GB SSD Scythe Mugen 2 win 7 64bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Samsung Syncmaster 2493HM Dell 19" tft 4:3 g15 Antec cp-850 
CaseMouseAudioAudio
Antec Twelve hundred g500 Logitech's z906 Auzentech Forte 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.6ghz 1.356Vcore Gigabyte's z68x-ud3h GTX 780 ti @ 1220mhz (boost) Corsair Lowprofile 4x4GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
samsung spinpoint F1(TB) + 2TB + WD 3TB OCZ 60GB SSD Scythe Mugen 2 win 7 64bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Samsung Syncmaster 2493HM Dell 19" tft 4:3 g15 Antec cp-850 
CaseMouseAudioAudio
Antec Twelve hundred g500 Logitech's z906 Auzentech Forte 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Thread Starter 
Yup no voltmods , but i'm afraid this was a heating isssue ... coz i;ve heard from ppl just losing their graphics card just while browsing .... extenedd heat issues maybe .......... I'll never overclock this that'll be better option i guess ... but why corruption while i get great 15 min stable without artifacts in atitool
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
yup , reset bios , reset GPU settings fron rivatuner ..... still not happy with graphics in fifa08 .... it used to be so crispy and clear earlier ... and still i've the VC++ runtime error in Counterstrike ........ Plz help Guys
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E6600 @ 3.3Ghz(1.475Vcore) ASUS P5N32-E SLI rev A2 NVIDIA 8800 GTS @ 621/1404/975 2X4 GB Corsair @ OC 715 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
160x2 GB 'raid 0' Western Digital + 320 GB Lite-on DL-RW Windows7, Ubuntu 11.04 LG LCD 19" W1952S 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech S510 Wireless TX750 Corsair 750 Watts CoolerMaster Praetorian 731 Logitech S510 Wireless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Has my 8800GTS burnt out ?????