Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › ABIT AUDIOMAX no sound AT all.. :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ABIT AUDIOMAX no sound AT all.. :(

post #1 of 4
Thread Starter 
First off i've installed the drivers. But I have no sound.... and secondly It says no wave device found....

I used the drivers off the abit site and tried almost every version none are working. What do i do??? I really don't want to spend 35 on a Creative Extreme gamer sound card. just for my back up gaming rig

the board is a ABIT-NI8 SLI

I am using the rig right now. and using vista 32bit.
any help will be greatly appreciated and repped.
post #2 of 4
Thread Starter 
Okay I just read through some forums and someone said using nvidia drivers for the sound card??? that lost me but come on guys i need some help. wheres the sound junkees???
post #3 of 4
im having the exact same problem!!
BEAST II
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core Duo Abit-AW8 (i995x) XFX nVidia GeForce 6800 XT Corsair 2x1GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Maxtor 250GB SATA x 2 Sony CD-RW CRX320EE Windows Vista Home Premium SP1 Philips 170S 
KeyboardPowerCaseMouse
DELL HIPER 630W TYPE 2 MK II Coolermaster Cavalier 3 Silver Microsoft IntelliOptical 
  hide details  
Reply
BEAST II
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core Duo Abit-AW8 (i995x) XFX nVidia GeForce 6800 XT Corsair 2x1GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Maxtor 250GB SATA x 2 Sony CD-RW CRX320EE Windows Vista Home Premium SP1 Philips 170S 
KeyboardPowerCaseMouse
DELL HIPER 630W TYPE 2 MK II Coolermaster Cavalier 3 Silver Microsoft IntelliOptical 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
The sound cards for a certain version die easily i said screw it got a sound card and sold the computer
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › ABIT AUDIOMAX no sound AT all.. :(