Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Crossfire issues with Vista SP1
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Crossfire issues with Vista SP1

post #1 of 2
Thread Starter 
Ever since installing vista SP1 my framerate in games have been practically cut in half. The primary GPU usage hovers at around 30-40% while the second is flatlined at 0%. It stays at its idle clock speed of 300 mhz as well. I have installed SP1 on a clean install of windows as well as reinstalled catalyst. Has anyone else had this issue with vista?


EDIT: I failed to mention that disabling crossfire yields no framerate increase. (tested in CoD4, World of Warcraft, Crysis, and UT3)
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k AsRock Z77 Extreme4 AMD Radeon 6970 (unlocked) 2x 8gb Patriot Viper 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda 7200.10 320gb WD Caviar Black 1tb Asus DRW-201L1T Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate x64 Samsung SyncMaster SA300 logitech G15v2 Xcilo X14 700w 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill Blackhawk Logitech G500 Steelseries QCK HT Omega Striker 7.1 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k AsRock Z77 Extreme4 AMD Radeon 6970 (unlocked) 2x 8gb Patriot Viper 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda 7200.10 320gb WD Caviar Black 1tb Asus DRW-201L1T Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate x64 Samsung SyncMaster SA300 logitech G15v2 Xcilo X14 700w 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill Blackhawk Logitech G500 Steelseries QCK HT Omega Striker 7.1 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
i hv vista sp 1 and catalyst 8.3. no problems with my gecube hd3870x2 so far.
i7-2010
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-860 @ 3.8Ghz EVGA P55 SLI ATI HD5870 REF 8GB Kingston DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Black 640 Raid 0 Liteon Vista Ultimate x64 Samsung 226CW 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Enermax Infinity 720 Coolermaster C5 Microsoft 
Mouse Pad
NA 
  hide details  
Reply
i7-2010
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-860 @ 3.8Ghz EVGA P55 SLI ATI HD5870 REF 8GB Kingston DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Black 640 Raid 0 Liteon Vista Ultimate x64 Samsung 226CW 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Enermax Infinity 720 Coolermaster C5 Microsoft 
Mouse Pad
NA 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Crossfire issues with Vista SP1