New Posts  All Forums:Forum Nav:

Aol 9 Problems

post #1 of 6
Thread Starter 
Hey guys i just sold my dell 3.2 p4 system to someone and installed a dial up modem on it. Everything is working fine except for the logging in of aol. It gets to step 7 saying verifying password then comes up with an error message saying there is not enough memory. It has 2.0gb installed in it (pc2-6400). Anyone have any clues as to what to do about it? Cant log on
post #2 of 6
1.Try to uninstall aol.Sometimes it works.

2.Make sure that all of them memory is plugged in.If it was moved that could happen.
Thunderstruck!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 7700k Asus Rog Maximus IX Hero Msi Geforce Gtx 1060 G. Skill Trident series DDR4 3200 8gb 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G. Skill Trident series DD4 3200 8gb Samsung 840 pro 128gb[boot] Seagate 250 gb [games] Hitachi 500 gb [media] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 evo 250 gb [ steam/origin] Crucial M4 64gb [apps] Lg Cooler Master 212 Evo 
OSMonitorKeyboardPower
W7 64bit Dell s2440L compaq Corsair Hx750 
CaseMouse
Corsair Vengence C70 logitech 
  hide details  
Reply
Thunderstruck!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 7700k Asus Rog Maximus IX Hero Msi Geforce Gtx 1060 G. Skill Trident series DDR4 3200 8gb 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G. Skill Trident series DD4 3200 8gb Samsung 840 pro 128gb[boot] Seagate 250 gb [games] Hitachi 500 gb [media] 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 evo 250 gb [ steam/origin] Crucial M4 64gb [apps] Lg Cooler Master 212 Evo 
OSMonitorKeyboardPower
W7 64bit Dell s2440L compaq Corsair Hx750 
CaseMouse
Corsair Vengence C70 logitech 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
any other clues? if uninstalling it and reinstalling doesn't fix it i dunno what to tell him except get something new. His last machine has 128 ram in it and it worked fine.
post #4 of 6
Try a system restore.
 
Event Ryzen
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k MSI Z170M Mortar  Sapphire RX470 8GB  Crucial Ballistix Sport (grey & black) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB Transcend SSD  512GB Transcend SSD Corsair H80i V2 Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 29UM68-P & LG 23MP48HQ-P CODE 61(MX Clears) Evga SN 550w RaidMax Hyperion (Black & Silver) 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G900 Hot Eagle XL mousepad Klipsch R-14M's Presonus audiobox usb. 
AudioAudioAudio
Akai Pro MPK Mini Audio-Technica ATH-M50x, Phillips SHP9500's MXL 990/991 
CPUMotherboardOSOS
Ryzen 1600x  ASROCK AB350M PRO Windows 10 Pro Fedora workstation 25 
Case
???? Open Air-Haven't decided 
  hide details  
Reply
 
Event Ryzen
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k MSI Z170M Mortar  Sapphire RX470 8GB  Crucial Ballistix Sport (grey & black) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB Transcend SSD  512GB Transcend SSD Corsair H80i V2 Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 29UM68-P & LG 23MP48HQ-P CODE 61(MX Clears) Evga SN 550w RaidMax Hyperion (Black & Silver) 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G900 Hot Eagle XL mousepad Klipsch R-14M's Presonus audiobox usb. 
AudioAudioAudio
Akai Pro MPK Mini Audio-Technica ATH-M50x, Phillips SHP9500's MXL 990/991 
CPUMotherboardOSOS
Ryzen 1600x  ASROCK AB350M PRO Windows 10 Pro Fedora workstation 25 
Case
???? Open Air-Haven't decided 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
1) Uninstall AOL
2) Get any other ISP

</smarmy reply>

Sorry, couldn't resist...but seriously, it sounds like an issue with the AOL software that may be solved by reinstalling.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.0 Gigabyte GA-P45-UD3P Evga 9800GTX+ 800/1943/1200 2x2GB OCZ 1066 LV 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 40gb + 750gb Seagate 7200.10 Lite-On 24x DVD+-RW Windows 7 x64 LG 22" 1680x1050 
PowerCase
Corsair HX520w modular Coolermaster CM-690 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H 2GB (2x1GB) Corsair Ballistix 1066 2x750GB Western Digital RE2 Green power 
OSPowerCase
Windows Home Server w/ PP3 Ultra 400w modular Antec 300 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9450 @ 3.0 Gigabyte GA-P45-UD3P Evga 9800GTX+ 800/1943/1200 2x2GB OCZ 1066 LV 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 40gb + 750gb Seagate 7200.10 Lite-On 24x DVD+-RW Windows 7 x64 LG 22" 1680x1050 
PowerCase
Corsair HX520w modular Coolermaster CM-690 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H 2GB (2x1GB) Corsair Ballistix 1066 2x750GB Western Digital RE2 Green power 
OSPowerCase
Windows Home Server w/ PP3 Ultra 400w modular Antec 300 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
thanks for the replies guys... i'll give these a shot today. I removed IE from the comp and installed mozilla so i'm gonna add that back to it and give it a shot first. Then install and try and reinstall the program. If that doesn't work i dunno what to tell the guy other than AOL sucks haha
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security