Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › need help with my asrock onboard sound..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

need help with my asrock onboard sound..

post #1 of 3
Thread Starter 
hey guys.. i cant for the life of me get it to work... it worked about a month ago.. i just threw it back in to see how my rig benched.. Lol.. But seriously.. i don't have the money to buy a sound card.. and i can't seem to get the drivers to work? any ideas... its dling asrock HD audio drivers for realtek... i installed them... just not working urgh.. help me please perhaps i'm not dling the proper drivers
post #2 of 3
Thread Starter 
someone pleasE?

everytime i go to remove the hd audio drivers it says ! DRiver removal failed.. then it wants me to restart my comp
post #3 of 3
Quote:
Originally Posted by Vegnagun666 View Post
someone pleasE?

everytime i go to remove the hd audio drivers it says ! DRiver removal failed.. then it wants me to restart my comp
Have you tried going into safe mode and removing it through there.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z77X-D3H MSI R9 270 2x4GB G.skill Ripjaws X 1600Mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 250GB. Samsung F3 1TB, Seagate 2TB LP Corsair H80 Windows 8.1 LG M2352 23" IPS 
PowerCaseAudio
Corsair VX550 Lian Li PC-P50WB KEF iQ10 driven by TCA Gizmo source by Aune T1 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 2500k Gigabyte Z77X-D3H MSI R9 270 2x4GB G.skill Ripjaws X 1600Mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 250GB. Samsung F3 1TB, Seagate 2TB LP Corsair H80 Windows 8.1 LG M2352 23" IPS 
PowerCaseAudio
Corsair VX550 Lian Li PC-P50WB KEF iQ10 driven by TCA Gizmo source by Aune T1 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › need help with my asrock onboard sound..