Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Aux?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Aux?

post #1 of 2
Thread Starter 
I was setting up the temps for my computer using EVEREST Ultimate Edition for reference id read what item was at what temp match it to SpeedFan and put in the correct name. When I was done 3/4 there was one temp that was at 25 degrees and I thought "it might be GPU" so I looked in Everest and the GPU was at 45. Then I looked around for an item at 25, I found the Aux was at 25. So my question is, "What is the Aux?"
post #2 of 2
Most likely a non-existent sensor. It happens. Software looks for a sensor it thinks is there, and makes up a value when the sensor is not found. It could also be one of any number of sensors on your motherboard that are either disabled or reading components that do not get very hot.
Reincarnate
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3600+ Brisbane CAALG 0712 @2983MHz DFI LP DK 790GX-M2RS EVGA 7900GS 675/1700 vmod 2x2GB G.Skill PK 1066MHz 
Hard DriveOSPower
WD 1TB Black, WD250GB, WD250GB external Vista Ultimate OCZ 500W Modular 
  hide details  
Reply
Reincarnate
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3600+ Brisbane CAALG 0712 @2983MHz DFI LP DK 790GX-M2RS EVGA 7900GS 675/1700 vmod 2x2GB G.Skill PK 1066MHz 
Hard DriveOSPower
WD 1TB Black, WD250GB, WD250GB external Vista Ultimate OCZ 500W Modular 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Aux?