Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › "Documents and Settings" disappeared?!?! (Vista)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

"Documents and Settings" disappeared?!?! (Vista) - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Truambitionz View Post
^

....There are no Documents and Settings in Vista...
At least not here.


i had it before it dissapeared..............i had like 5gb's of music saved there...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q2000 EVGA 780i Geforce 8800GTS G92 pqi TURBO 2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
180gb LITE-ON DVD+RW SOHW-822S XP home 32-bit 17"LCD/32"LCD TV 
PowerCase
750W ULTRA X2 RocketFish (Lian Li PC-A71B) 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q2000 EVGA 780i Geforce 8800GTS G92 pqi TURBO 2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
180gb LITE-ON DVD+RW SOHW-822S XP home 32-bit 17"LCD/32"LCD TV 
PowerCase
750W ULTRA X2 RocketFish (Lian Li PC-A71B) 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by xxhaloownerxx View Post
You could try to make a new user account, or try a system restore, and revert to your last restore point.

Hope that helps just a little bit
i did a sytem restore last night but it still wasent there.....
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q2000 EVGA 780i Geforce 8800GTS G92 pqi TURBO 2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
180gb LITE-ON DVD+RW SOHW-822S XP home 32-bit 17"LCD/32"LCD TV 
PowerCase
750W ULTRA X2 RocketFish (Lian Li PC-A71B) 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q2000 EVGA 780i Geforce 8800GTS G92 pqi TURBO 2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
180gb LITE-ON DVD+RW SOHW-822S XP home 32-bit 17"LCD/32"LCD TV 
PowerCase
750W ULTRA X2 RocketFish (Lian Li PC-A71B) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › "Documents and Settings" disappeared?!?! (Vista)