Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › need help with 8800gts in SLI!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

need help with 8800gts in SLI!!!

post #1 of 24
Thread Starter 
hi! im currently testing XFX 8800gts G92 512mb in sli..
and I cant get it to work! please help!
Ive set it to Enable sli in the nvidia control panel, and then i tried to fix on this one http://www.postyourimage.com/view_im...SH2F1206875167
ive tried all of this and the only thing that happend whas that I got half the performance-_-

Any help is welcome! thanx!
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #2 of 24
reinstall nvidia drivers and see if that works

had a similar problem with SLi on my gt's

just reinstalled and left the stuff in that menu as nvidia has it recommended

if not try downloading nhancer


http://www.nhancer.com/
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.4GHz DFI LP DK P35-T2RS XFX Geforce 8800GT G.Skill 2x2GB DDR2-1000 CL-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate Barracuda 500GB 7200.11 x2 (RAID 0) Samsung Writemaster 20x Windows 7 Professional x64 LG Flatron 22" 2ms 3000:1 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II OCZ GameXstream 700W Antec 900 Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.4GHz DFI LP DK P35-T2RS XFX Geforce 8800GT G.Skill 2x2GB DDR2-1000 CL-5 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate Barracuda 500GB 7200.11 x2 (RAID 0) Samsung Writemaster 20x Windows 7 Professional x64 LG Flatron 22" 2ms 3000:1 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II OCZ GameXstream 700W Antec 900 Razer Diamondback 
  hide details  
Reply
post #3 of 24
Thread Starter 
i have reinstalled my drivers! without any luck:/ well now im going to test this nhancer!
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #4 of 24
Did you make sure the SLI bridge is on there securely?
My baby
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4770K ASUS Z87 - Plus EVGA 560TI 16 GB GSkill Trident X 
Hard DriveOSMonitorPower
1TB WD Caviar Black w/ Crucial 64gb Cache Drive Windows 7 Ultimate x64 Samsung 245BW 24" Thermaltake 750watt Toughpower 
Case
Thermaltake Xaser III 
  hide details  
Reply
My baby
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4770K ASUS Z87 - Plus EVGA 560TI 16 GB GSkill Trident X 
Hard DriveOSMonitorPower
1TB WD Caviar Black w/ Crucial 64gb Cache Drive Windows 7 Ultimate x64 Samsung 245BW 24" Thermaltake 750watt Toughpower 
Case
Thermaltake Xaser III 
  hide details  
Reply
post #5 of 24
Thread Starter 
yep.. everything is as it should be, but when i play any game I lose a LOT of fps! like Crysis, 40fps on high with one card, 29fps with two cards:/ Ive tried this nhancer, but no luck there eather... anyone know how I could fix this? please help!
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #6 of 24
ensure you install the same drivers for both cards!
post #7 of 24
Thread Starter 
dont I only need one driver??
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #8 of 24
Thread Starter 
anyone? Im kinda new to sli!! plz help!
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #9 of 24
Quote:
Originally Posted by go4life View Post
dont I only need one driver??
yes only one driver
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 5000mhz(so far) ASUS MAXIMUS IV EXTREME msi 6970 and 2 6950's Mushkin Enhanced Blackline 2133mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Force GT(os) M4 64gb(games) f3 1tb(other) Samsung Windows 7 64bit Samsung BX2450 
KeyboardPowerCaseMouse
Black widow XFX ProSeries 1050W PSU 80+Gold  Corsair 700D Deathadder 
Mouse Pad
nope! 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 5000mhz(so far) ASUS MAXIMUS IV EXTREME msi 6970 and 2 6950's Mushkin Enhanced Blackline 2133mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Force GT(os) M4 64gb(games) f3 1tb(other) Samsung Windows 7 64bit Samsung BX2450 
KeyboardPowerCaseMouse
Black widow XFX ProSeries 1050W PSU 80+Gold  Corsair 700D Deathadder 
Mouse Pad
nope! 
  hide details  
Reply
post #10 of 24
Thread Starter 
but can someone tell me what the problem is? I really dont have a clue:/
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz 1.24v| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070 @ ~2ghz| |4x4gb Corsair XMS 3000mhz CL14| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 120hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Corsair 750D| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › need help with 8800gts in SLI!!!