Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › No sound on p5n-E sli...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No sound on p5n-E sli... - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Well it wouldnt be bothering me as much if my soundcard would just show up.. After i get the sound card i could care less about onboard.. but in the meantime wth is up with this damn thing.. what should the setup in the bios look like?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
PHII 955 Ordered! ASUS M4A79XTD EVO EVGA GTX 260 C216 4GB Gskill RipJaw DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB WD + 80 Seagate! Samsung dvd-rw Windows 7 Home Premium 64/ubuntu 8.04 ASUS 22in 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX 550w Gigabyte Aurora g5 
Mouse Pad
Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
PHII 955 Ordered! ASUS M4A79XTD EVO EVGA GTX 260 C216 4GB Gskill RipJaw DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB WD + 80 Seagate! Samsung dvd-rw Windows 7 Home Premium 64/ubuntu 8.04 ASUS 22in 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair VX 550w Gigabyte Aurora g5 
Mouse Pad
Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Has your board got ALC883 Audio if so do you need the HDA Audio drivers?
Are the drivers going in or are they not finding a device?
Do you have any yellow question marks in device manager?
On my Board the P5N32-sli the sound would not work and I
had to download these drivers below to solve the problem and this was on a brand new build just last week.

But if yours is not HDA I wouldnt try these! ( taken of a post on this site )

Just run the K835221 HDA driver at the link below
http://couponmeister.com/blog/HD_Audio/KB835221.exe
Then reboot computer and install drivers
post #13 of 13
I just registered here to say THANK YOU to riggie for the link to the drivers. I was having the same problem, couldn't find a fix on any of my google searches, but that fixed it immediately. Speakers detected.

Thanks.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › No sound on p5n-E sli...