Overclock.net › Forums › Cooling › Air Cooling › Help, Tuniq and TRUE acting werid
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help, Tuniq and TRUE acting werid - Page 2

post #11 of 13
It must be an electrical short....what happened to the pad on the mount? Has it come off?
Quad Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.6Ghz @1.39v L733/ E8500 ASUS Blitz Formula SE 8800 GTS 512 G92 stable @818/1917/1107 4x1GB 800Mhz Transcend Axeram N 5-5-5-15 @1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB SATA II+250GB Hitachi 7200rpm IDE LG DVD-RW 3ple-Boot: SuSE 10.3 - XP x64 - Vista Ultimate x64 ASUS 22" VW222S 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser Thermaltake Toughpower 750W SLI Ready Thermaltake Armor V8003SWA with 25cm side fan Logitech G9 
Mouse Pad
Alienware 
  hide details  
Reply
Quad Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 @ 3.6Ghz @1.39v L733/ E8500 ASUS Blitz Formula SE 8800 GTS 512 G92 stable @818/1917/1107 4x1GB 800Mhz Transcend Axeram N 5-5-5-15 @1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 320GB SATA II+250GB Hitachi 7200rpm IDE LG DVD-RW 3ple-Boot: SuSE 10.3 - XP x64 - Vista Ultimate x64 ASUS 22" VW222S 1680x1050 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech MX3000 Laser Thermaltake Toughpower 750W SLI Ready Thermaltake Armor V8003SWA with 25cm side fan Logitech G9 
Mouse Pad
Alienware 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
I know this is a silly question, but I've seen it before. When you install the stock hs/f, you can see the board pretty easily. When you install the true/tuniq, the mobo is out of the case and once installed the top of the mobo is hard to see. I know if you don't have the 4pin 12v plugged in, a pc won't post, so is it possible that because it was blocked from view when you installed the mobo that you forgot to plug in the 12v connector?
post #13 of 13
Quote:
Originally Posted by Darin View Post
I know this is a silly question, but I've seen it before. When you install the stock hs/f, you can see the board pretty easily. When you install the true/tuniq, the mobo is out of the case and once installed the top of the mobo is hard to see. I know if you don't have the 4pin 12v plugged in, a pc won't post, so is it possible that because it was blocked from view when you installed the mobo that you forgot to plug in the 12v connector?
Good call,
I did that twice lol
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P67-M Pro HD 4890 2x4gb Gskill DDR3 16000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
60gb Force 3 SSD + 1TB Caviar Black Samsung 22X DVD Windows 7 x64 Ultimate LG IPS 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Black Widow Ultimate Silverstone 700W Corsair 600T Logitech G500 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P67-M Pro HD 4890 2x4gb Gskill DDR3 16000 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
60gb Force 3 SSD + 1TB Caviar Black Samsung 22X DVD Windows 7 x64 Ultimate LG IPS 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Black Widow Ultimate Silverstone 700W Corsair 600T Logitech G500 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Air Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Air Cooling › Help, Tuniq and TRUE acting werid