Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Icons disappearing in Vista?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Icons disappearing in Vista?

post #1 of 5
Thread Starter 
I'm just curious on why this happens sometimes on a fresh installation of windows.

I install the program... restart, and the icon is gone on the .exe, so any shortcuts to it have no icon. If I rename the .exe the icon is back... If I view the properties of the unnamed exe it still shows the icon.. so why doesn't it in the actual folders/start menu?

See picture for more info...
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
I had the same problem you're having. This fixed it for me: http://jamesfinnigan.spaces.live.com...77D6!547.entry
 
Server
(3 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-3540M Intel HD Graphics 4000 8GB G.SKILL Ripjaws DDR3 1600 Samsung 840 EVO 250GB SSD 
OSMonitorMouseAudio
Windows 10 Pro x64 14" at 1600x900 Logitech Anywhere Mouse MX FiiO E17 USB DAC amp 
CPUOSCase
i3-540 Debian 8 (Jessie) Cooler Master Elite 341 
  hide details  
Reply
 
Server
(3 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-3540M Intel HD Graphics 4000 8GB G.SKILL Ripjaws DDR3 1600 Samsung 840 EVO 250GB SSD 
OSMonitorMouseAudio
Windows 10 Pro x64 14" at 1600x900 Logitech Anywhere Mouse MX FiiO E17 USB DAC amp 
CPUOSCase
i3-540 Debian 8 (Jessie) Cooler Master Elite 341 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
another usual vista problem.
do NOT change to vista until sp2 comes out for me.if i wont have any dx10 needed games
post #4 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by onlycodered View Post
I had the same problem you're having. This fixed it for me: http://jamesfinnigan.spaces.live.com...77D6!547.entry
Exactly what I was looking for, it worked

Thanks and +rep.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
I had this problem with Foobar. Just restart.
Edit System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
830x4 ASUS blah blah blah PRO/USB3 FiveEightFiveZer0 2x4 AMD entertainment edition memory lolwut 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda >:] WD Scorpio >:] idk lol 212 
OSMonitorKeyboardPower
xx64en_client_en-us_Retail_Ultimate-_EN_DVD LED 23'' 1080P 5MS no dead pixels :D Goodwill 500w PCP+C 80+<3 
CaseMouseMouse Pad
Antec 300 Was a G500 :*( Steel Series 
  hide details  
Reply
Edit System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
830x4 ASUS blah blah blah PRO/USB3 FiveEightFiveZer0 2x4 AMD entertainment edition memory lolwut 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Barracuda >:] WD Scorpio >:] idk lol 212 
OSMonitorKeyboardPower
xx64en_client_en-us_Retail_Ultimate-_EN_DVD LED 23'' 1080P 5MS no dead pixels :D Goodwill 500w PCP+C 80+<3 
CaseMouseMouse Pad
Antec 300 Was a G500 :*( Steel Series 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Icons disappearing in Vista?