New Posts  All Forums:Forum Nav:

Vista and mics

post #1 of 3
Thread Starter 
So Im having issues that i cant seem to figure out. Almost everytime I open vent and connect either I get no sound output in vent or its all garbled. I have to then play around with the settings to get it to work. Of course I do have the latest drivers and such. The fix that worked tonight is to disable and re-enable the device. Any ideas why its doing this?

Im running it under Vista Biz x64.
Ti Power
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790 Asus Maximus VII Hero PNY 1080 Ti Blower Edition 16GB Corsair Vengeance Pro PC3 19200 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk Extreme Pro 480GB Sandisk Extreme Pro 480GB Corsair H80i Windows 10 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus VG248QE Asus VH232H Logitech G410 Antec HCP 1000 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Carbide 400C Logitech G500S Creative Sound Blaster Z Logitech G933 
  hide details  
Reply
Ti Power
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790 Asus Maximus VII Hero PNY 1080 Ti Blower Edition 16GB Corsair Vengeance Pro PC3 19200 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk Extreme Pro 480GB Sandisk Extreme Pro 480GB Corsair H80i Windows 10 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus VG248QE Asus VH232H Logitech G410 Antec HCP 1000 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Carbide 400C Logitech G500S Creative Sound Blaster Z Logitech G933 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
make sure you have your default device set correctly.
Azor's Tank...zor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 3.5ghz Asus Maximus Formula X38 Sapphire HD 4870 OCZ 779 2 x 2 Gb 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB/ Samsung 1TB Windows 7 Enterprise 64-bit SAMSUNG ToC T240HD 24" and ViewSonic VA903b 19" Logitech G11 
PowerCaseMouseMouse Pad
850W Thermaltake ToughPower Cooler Master Stacker 830 Evo Logitech G5 Laser X-TRAC Ripper 17" 
  hide details  
Reply
Azor's Tank...zor
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 G0 @ 3.5ghz Asus Maximus Formula X38 Sapphire HD 4870 OCZ 779 2 x 2 Gb 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 160GB/ Samsung 1TB Windows 7 Enterprise 64-bit SAMSUNG ToC T240HD 24" and ViewSonic VA903b 19" Logitech G11 
PowerCaseMouseMouse Pad
850W Thermaltake ToughPower Cooler Master Stacker 830 Evo Logitech G5 Laser X-TRAC Ripper 17" 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Ok I have the default device set that the mic. It still produces no sound sometimes. It picks up sound if I un mute it in the levels area under the output but not in any program.
Ti Power
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790 Asus Maximus VII Hero PNY 1080 Ti Blower Edition 16GB Corsair Vengeance Pro PC3 19200 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk Extreme Pro 480GB Sandisk Extreme Pro 480GB Corsair H80i Windows 10 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus VG248QE Asus VH232H Logitech G410 Antec HCP 1000 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Carbide 400C Logitech G500S Creative Sound Blaster Z Logitech G933 
  hide details  
Reply
Ti Power
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790 Asus Maximus VII Hero PNY 1080 Ti Blower Edition 16GB Corsair Vengeance Pro PC3 19200 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Sandisk Extreme Pro 480GB Sandisk Extreme Pro 480GB Corsair H80i Windows 10 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus VG248QE Asus VH232H Logitech G410 Antec HCP 1000 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Carbide 400C Logitech G500S Creative Sound Blaster Z Logitech G933 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows