Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Issues with Galaxy 8800GT
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Issues with Galaxy 8800GT

post #1 of 2
Thread Starter 
I installed this thing in mid-January and it ran well for a month and a half. The past couple of weeks I've experienced video failures (solid colors on my screens while audio and other processing continues), full system crashes, BSODs, and bad boot attempts - but the setup before with an eVGA 8800GTX was 100% stable. The card was overclocked for about 2 days but then brought back to stock levels, and the voltage jumper is set to 1.2V (the median amount). I contacted Galaxy tech support to try to initiate a warranty exchange or something, but do you guys have any advice for me?
Desktop Rig
(16 items)
 
Arcade Rig
(10 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3-7100 MSI B250I Pro EVGA GTX 1050 Ti SC Crucial 8GBx2 DDR4 PC4-17000 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 EVO 250 M.2 NVMe Intel Stock Cooler Windows 10 Pro x64 ASUS VE248Q 24" 
PowerCase
EVGA 500 BQ Semi Modular Cooler Master Elite 110 
  hide details  
Reply
Desktop Rig
(16 items)
 
Arcade Rig
(10 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3-7100 MSI B250I Pro EVGA GTX 1050 Ti SC Crucial 8GBx2 DDR4 PC4-17000 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 EVO 250 M.2 NVMe Intel Stock Cooler Windows 10 Pro x64 ASUS VE248Q 24" 
PowerCase
EVGA 500 BQ Semi Modular Cooler Master Elite 110 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Did you try backing down the voltage to stock 1.05v-1.1v? How are the temps on the card? Also, you might try slightly downclocking the memory a bit and seeing if that helps. A lot of people used to have issues with the memory on their cards causing a lot of issues including artifacts and lockups.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Issues with Galaxy 8800GT