Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Build Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Build Problem - Page 2

post #11 of 22
u realize u wont get anywhere until u remove the CPU.... ull eventually have to do it.
Mcmuffinnuggets
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K @ 4.5GHz Asus P8Z77-V Pro Asus Radeon HD7970 3GB DirectCu II 8GB Patriot Viper 3 Black Mamba 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme 240GB SSD Seagate 2TB 7200rpm Seagate Momentus XT 500GB XSPC Raystorm 
CoolingCoolingCoolingOS
EK-FC7970 DCII XSPC EX240 + EX120 Radiators Swiftech MCP355 w/ XSPC Restop Windows 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG27AH Razer Blackwidow Tournament Edition Cooler Master SilentM Pro 850w Cooler Master HAF XB (Camo Painted) 
Mouse
Razer Naga Epic 
  hide details  
Reply
Mcmuffinnuggets
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K @ 4.5GHz Asus P8Z77-V Pro Asus Radeon HD7970 3GB DirectCu II 8GB Patriot Viper 3 Black Mamba 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme 240GB SSD Seagate 2TB 7200rpm Seagate Momentus XT 500GB XSPC Raystorm 
CoolingCoolingCoolingOS
EK-FC7970 DCII XSPC EX240 + EX120 Radiators Swiftech MCP355 w/ XSPC Restop Windows 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG27AH Razer Blackwidow Tournament Edition Cooler Master SilentM Pro 850w Cooler Master HAF XB (Camo Painted) 
Mouse
Razer Naga Epic 
  hide details  
Reply
post #12 of 22
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ian209 View Post
u realize u wont get anywhere until u remove the CPU.... ull eventually have to do it.
Why?
post #13 of 22
Thread Starter 
On the 24 pin cord from the PSU, one wire is not there? Is that supposed to be like that or is it a PSU screw up?
post #14 of 22
Quote:
Originally Posted by brome09 View Post
Why?
tis the only way to tell if it's ure CPU or mobo..
Mcmuffinnuggets
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K @ 4.5GHz Asus P8Z77-V Pro Asus Radeon HD7970 3GB DirectCu II 8GB Patriot Viper 3 Black Mamba 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme 240GB SSD Seagate 2TB 7200rpm Seagate Momentus XT 500GB XSPC Raystorm 
CoolingCoolingCoolingOS
EK-FC7970 DCII XSPC EX240 + EX120 Radiators Swiftech MCP355 w/ XSPC Restop Windows 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG27AH Razer Blackwidow Tournament Edition Cooler Master SilentM Pro 850w Cooler Master HAF XB (Camo Painted) 
Mouse
Razer Naga Epic 
  hide details  
Reply
Mcmuffinnuggets
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K @ 4.5GHz Asus P8Z77-V Pro Asus Radeon HD7970 3GB DirectCu II 8GB Patriot Viper 3 Black Mamba 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme 240GB SSD Seagate 2TB 7200rpm Seagate Momentus XT 500GB XSPC Raystorm 
CoolingCoolingCoolingOS
EK-FC7970 DCII XSPC EX240 + EX120 Radiators Swiftech MCP355 w/ XSPC Restop Windows 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG27AH Razer Blackwidow Tournament Edition Cooler Master SilentM Pro 850w Cooler Master HAF XB (Camo Painted) 
Mouse
Razer Naga Epic 
  hide details  
Reply
post #15 of 22
Thread Starter 
Okay, fan booted up for like half a second and a yellow light came on. Any ideas?
post #16 of 22
Quote:
Originally Posted by brome09 View Post
Why?
Lol, you had better get used to removing HSFs. I feel like an indycar pitcrew when it comes to removing/reinstalling my computer parts in my pc. And its an antec900 that has a 1"x1" hole to get everything in and out of.

My suggestion is learn to reseat that tuniq and learn it good.

BUT ANYWAYS.

Sounds like maybe PSU, does it start and stop and start and stop?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9000 Uh, iunno SLI 280m 6GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500gb Raid0 Windows 7 64bit 17" 1920x1200 Logitech MK700 
CaseMouseMouse Pad
Alienware M17X body Logitech G9 Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9000 Uh, iunno SLI 280m 6GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500gb Raid0 Windows 7 64bit 17" 1920x1200 Logitech MK700 
CaseMouseMouse Pad
Alienware M17X body Logitech G9 Xtrac Ripper 
  hide details  
Reply
post #17 of 22
Thread Starter 
Everything boots up real quick and then turns off, but the yellow and blue lights on the mobo stay on.

Will try the cpu, should I reseat it or try to boot w/o it?
post #18 of 22
have u tried removing EVERYTHING cept the RAM, MOBO, CPU and PSU?
Try removing all other components like HDDs and PCI cards. Reseating or replacing ure Graphics card might help/
Mcmuffinnuggets
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K @ 4.5GHz Asus P8Z77-V Pro Asus Radeon HD7970 3GB DirectCu II 8GB Patriot Viper 3 Black Mamba 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme 240GB SSD Seagate 2TB 7200rpm Seagate Momentus XT 500GB XSPC Raystorm 
CoolingCoolingCoolingOS
EK-FC7970 DCII XSPC EX240 + EX120 Radiators Swiftech MCP355 w/ XSPC Restop Windows 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG27AH Razer Blackwidow Tournament Edition Cooler Master SilentM Pro 850w Cooler Master HAF XB (Camo Painted) 
Mouse
Razer Naga Epic 
  hide details  
Reply
Mcmuffinnuggets
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3770K @ 4.5GHz Asus P8Z77-V Pro Asus Radeon HD7970 3GB DirectCu II 8GB Patriot Viper 3 Black Mamba 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Sandisk Extreme 240GB SSD Seagate 2TB 7200rpm Seagate Momentus XT 500GB XSPC Raystorm 
CoolingCoolingCoolingOS
EK-FC7970 DCII XSPC EX240 + EX120 Radiators Swiftech MCP355 w/ XSPC Restop Windows 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG27AH Razer Blackwidow Tournament Edition Cooler Master SilentM Pro 850w Cooler Master HAF XB (Camo Painted) 
Mouse
Razer Naga Epic 
  hide details  
Reply
post #19 of 22
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ian209 View Post
have u tried removing EVERYTHING cept the RAM, MOBO, CPU and PSU?
Try removing all other components like HDDs and PCI cards. Reseating or replacing ure Graphics card might help/
And try to boot w/o them or just reseat them?

Thanks for all the suggestions guys.
post #20 of 22
Thread Starter 
Ok, reseated everything, and still nothing. Now we're getting a faint burning smell from inside and are trying to reconnect all the power cables.

Please, anymore suggestions?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Build Problem