Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Case Mods › LED problem, maby more?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

LED problem, maby more?

post #1 of 5
Thread Starter 
I am using the Case from my sig, the LED's in the front seem to flicker alot, they are pluged into the motherboard, it doesnt seem to glitch my PC or do anything bad. im just worried and maby one of you guys have come across or know why this would happen.

thanks in advance.

P.S. the case has 3 LED's for the analog displays. they all flicker at the same time, but they are random flicks.
Pew Pew
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2600k @4.1Ghz ASRock Z68 Extreme3 Gen3 1050 G-Skill Sniper 16GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 500GB DVD burner Corsair H80 win7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus 144hz 1ms / Optiquest Q7 19" MS x4 Sidewinder Thermaltake TP 850w Modular Corsair 800D 
Mouse
G400 
  hide details  
Reply
Pew Pew
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2600k @4.1Ghz ASRock Z68 Extreme3 Gen3 1050 G-Skill Sniper 16GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 500GB DVD burner Corsair H80 win7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus 144hz 1ms / Optiquest Q7 19" MS x4 Sidewinder Thermaltake TP 850w Modular Corsair 800D 
Mouse
G400 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Sounds like a loose connection.
Low Tide
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.7GHz Asus P8Z77-V Pro EVGA GTX 670 FTW 8GB G. Skill 2133MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256GB Prolimatech Megahalems Rev. C Windows X Samsung T240HD 
KeyboardPowerCaseAudio
Ducky DK9008G2 Red Corsair TX850W V1 Corsair Carbide 300R X-Fi XtremeGamer 
  hide details  
Reply
Low Tide
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-3570K @ 4.7GHz Asus P8Z77-V Pro EVGA GTX 670 FTW 8GB G. Skill 2133MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 256GB Prolimatech Megahalems Rev. C Windows X Samsung T240HD 
KeyboardPowerCaseAudio
Ducky DK9008G2 Red Corsair TX850W V1 Corsair Carbide 300R X-Fi XtremeGamer 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Yup i second that loose connection idea.
Try unplugging all of them and then reconnect all of them.
post #4 of 5
Maybe its your harddrive activity led connected to the wrong led
And then
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 9750 @ 3.0 Foxconn A7DA-S XFX HD4770 G.Skill Pi Black 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40GB Intel X25-V & 2.5TB Storage Samsung DVD/RW SATA Vista x64 Envision 22" 
PowerCase
Antec Basiq Plus 550w Rocketfish Lian Li 
  hide details  
Reply
And then
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 9750 @ 3.0 Foxconn A7DA-S XFX HD4770 G.Skill Pi Black 2x2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
40GB Intel X25-V & 2.5TB Storage Samsung DVD/RW SATA Vista x64 Envision 22" 
PowerCase
Antec Basiq Plus 550w Rocketfish Lian Li 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jaclipse View Post
Maybe its your harddrive activity led connected to the wrong led
nope, it didnt used to happen. im just worried because they are pluged into the mobo and im not sure if its the cable to it or the mobo crying for help.
Pew Pew
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2600k @4.1Ghz ASRock Z68 Extreme3 Gen3 1050 G-Skill Sniper 16GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 500GB DVD burner Corsair H80 win7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus 144hz 1ms / Optiquest Q7 19" MS x4 Sidewinder Thermaltake TP 850w Modular Corsair 800D 
Mouse
G400 
  hide details  
Reply
Pew Pew
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2600k @4.1Ghz ASRock Z68 Extreme3 Gen3 1050 G-Skill Sniper 16GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 500GB DVD burner Corsair H80 win7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus 144hz 1ms / Optiquest Q7 19" MS x4 Sidewinder Thermaltake TP 850w Modular Corsair 800D 
Mouse
G400 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Case Mods
Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Case Mods › LED problem, maby more?