Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Serious probs with raid, pls help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Serious probs with raid, pls help - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
ok, let me try and be a bit clearer...
with the sas card inserted, but with NO hdd's attached to it all is well, the card initializes, i am able to enter the cards config etc, windows loads, everything is fine and as it should be; as soon as i connect any number of drives to the card and try to boot, the card initializes, i am able to enter its config etc, i can see the drive/s, but past this i get the errors above...cant even get into my mobo bios. there are no jumpers on the card(it can handle a mixture of sata, sataII and sas drives anyhoo..)
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600@3.2 ASROCK CONROEXFIRE ESATA II X1900XT 512 2*1 GB GEIL BLACK DRAGON 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x80g raid0, 500g bakup, 250 bakup... DVDRW XP (EXTRA PATIENCE...)/tiny vista/ubuntu 22" TFT 
KeyboardPowerCaseMouse
yes ETASIS ET850 PENDING WITNESSES yes 
Mouse Pad
no 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6600@3.2 ASROCK CONROEXFIRE ESATA II X1900XT 512 2*1 GB GEIL BLACK DRAGON 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x80g raid0, 500g bakup, 250 bakup... DVDRW XP (EXTRA PATIENCE...)/tiny vista/ubuntu 22" TFT 
KeyboardPowerCaseMouse
yes ETASIS ET850 PENDING WITNESSES yes 
Mouse Pad
no 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Have you tried setting the bios on the card to "Not enabled" (or something like that). If you are not booting from this card you may need to do that first. Let me know if that works.

BTW, LSI is pretty good at helping with issues on their cards even if they are not under warranty (they have never asked me for a serial number).
Gaming rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E8600 ASUS Striker Extreme eVga 8800 gts 640 OCZ Platinum 4gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD2500JS NEC DVD+-RW Windows XP SP3 2x LG L226WTX 22" widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Ideazon Merc Stealth Ultra Atx 600 Cooler Master CM690 Logitech Mx 518 
  hide details  
Reply
Gaming rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E8600 ASUS Striker Extreme eVga 8800 gts 640 OCZ Platinum 4gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD2500JS NEC DVD+-RW Windows XP SP3 2x LG L226WTX 22" widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Ideazon Merc Stealth Ultra Atx 600 Cooler Master CM690 Logitech Mx 518 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Maybe your are out of IRQ's? Try disabling any non-necessary onboard devices or try manually setting IRQs.
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Serious probs with raid, pls help