Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 9800GX2 Quad SLI help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

9800GX2 Quad SLI help

post #1 of 45
Thread Starter 
Ok, i have looked all over the web for similar issues to mine but to no avail. So i thought i'd give you guys a stab at it.

Basically, Quad SLI is performing the same as a Single 9800GX2.

I am using the latest 174.74 WHQL Drivers for Vista 64Bit.

I have tested both cards individually and they report back identical numbers in the few games i have tested.

I have tested various Forceware Drivers all resulting in the same issue.

I used COD4 and Crysis (All Patched Up to 1.2.1) as they are the only 2 i know for certain support Quad SLI.

I have flashed my Bios to the most recent just out of curiosity with no luck.

I have resorted back to earlier chipset drivers also in my testing. Currently using the latest 9.64 Nforce 780i ones. And have tested the GX2's in Single and Quad SLI configurations on the 680i chipset also with just the same problem.

With all this i'm wondering whether my SLI bridge could be faulty, but unfortunately i have no spare one at this time. Wondering that my SLI Bridge was faulty i removed it as data still gets sent across the PCI-E lanes regardless. It was still producing the same result.

It maybe the drivers but i know of at least 3 ppl that are using the same ones as me and are having no problems. Maxishine is one of them...

I simply just don't get it....
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #2 of 45
Um is it inserted correctly? and the DA-850 might be the problem since 1 9800 GX2 can take up 450 watts. Try rolling back drivers and reinstalling them. Also did you download drivers from evga? If u did uninstall it immediately install it directly from nvidia.com.
XXXUnknownXXX
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 4.1 GHz DFI Lanparty DK P35 T2RS 2 x eVGA 8800 GTS GDDR3 512 MB in Nvidia SLI 2 x 2 GB OCZ Reaper HPC Edition DDR2 800 PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
4 x 150 GB Raptors (X) 10,000 RPM in Raid 0 + 1 Lite-On Black SATA Blu-Ray DVD ROM DH-4O1S-08 XP Professional 64-Bit/Vista Ultimate 64-Bit Acer Black 22" Widescreen LCD WSXGA (1680 x 1050) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Gaming Keyboard Silverstone DA-1200-Watts Nvidia SLI Certified Cooler Master CM Stacker 830 Black ATX Full Tower Razer Diamondback Blue Gaming Mouse 
Mouse Pad
QPAD CT Black Gaming Mouse Pad 
  hide details  
Reply
XXXUnknownXXX
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 4.1 GHz DFI Lanparty DK P35 T2RS 2 x eVGA 8800 GTS GDDR3 512 MB in Nvidia SLI 2 x 2 GB OCZ Reaper HPC Edition DDR2 800 PC2-6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
4 x 150 GB Raptors (X) 10,000 RPM in Raid 0 + 1 Lite-On Black SATA Blu-Ray DVD ROM DH-4O1S-08 XP Professional 64-Bit/Vista Ultimate 64-Bit Acer Black 22" Widescreen LCD WSXGA (1680 x 1050) 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Gaming Keyboard Silverstone DA-1200-Watts Nvidia SLI Certified Cooler Master CM Stacker 830 Black ATX Full Tower Razer Diamondback Blue Gaming Mouse 
Mouse Pad
QPAD CT Black Gaming Mouse Pad 
  hide details  
Reply
post #3 of 45
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by 555thz View Post
Um is it inserted correctly? and the DA-850 might be the problem since 1 9800 GX2 can take up 450 watts. Try rolling back drivers and reinstalling them. Also did you download drivers from evga? If u did uninstall it immediately install it directly from nvidia.com.
Inserted Correctly yes, otherwise i wouldn't see 4 9800GX2's in the CP.

The PSU is more than upto the task, an exactly similar system to mine was running @ load 646watts. I have the headroom and the amperage.
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #4 of 45
Quote:
Originally Posted by 555thz View Post
Um is it inserted correctly? and the DA-850 might be the problem since 1 9800 GX2 can take up 450 watts. Try rolling back drivers and reinstalling them. Also did you download drivers from evga? If u did uninstall it immediately install it directly from nvidia.com.
these are all answers for someone nooby and i can assure thats not the case here so lets keep trying
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 5000mhz(so far) ASUS MAXIMUS IV EXTREME msi 6970 and 2 6950's Mushkin Enhanced Blackline 2133mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Force GT(os) M4 64gb(games) f3 1tb(other) Samsung Windows 7 64bit Samsung BX2450 
KeyboardPowerCaseMouse
Black widow XFX ProSeries 1050W PSU 80+Gold  Corsair 700D Deathadder 
Mouse Pad
nope! 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 5000mhz(so far) ASUS MAXIMUS IV EXTREME msi 6970 and 2 6950's Mushkin Enhanced Blackline 2133mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Force GT(os) M4 64gb(games) f3 1tb(other) Samsung Windows 7 64bit Samsung BX2450 
KeyboardPowerCaseMouse
Black widow XFX ProSeries 1050W PSU 80+Gold  Corsair 700D Deathadder 
Mouse Pad
nope! 
  hide details  
Reply
post #5 of 45
it actually might be your PSU, i just got this cool little gadget that tests the power my rig is using and when i play crysis it gets well into the 800 watt range when i have my CPU @ 4Ghz and my GPUs at 742/2100. i just wouldn't rule it out just yet because when i add other things to my system and get close to the 1000W mark i start having the same problem you are talking about.
post #6 of 45
i will agree with mhill here and say no its not the psu
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 5000mhz(so far) ASUS MAXIMUS IV EXTREME msi 6970 and 2 6950's Mushkin Enhanced Blackline 2133mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Force GT(os) M4 64gb(games) f3 1tb(other) Samsung Windows 7 64bit Samsung BX2450 
KeyboardPowerCaseMouse
Black widow XFX ProSeries 1050W PSU 80+Gold  Corsair 700D Deathadder 
Mouse Pad
nope! 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k 5000mhz(so far) ASUS MAXIMUS IV EXTREME msi 6970 and 2 6950's Mushkin Enhanced Blackline 2133mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Force GT(os) M4 64gb(games) f3 1tb(other) Samsung Windows 7 64bit Samsung BX2450 
KeyboardPowerCaseMouse
Black widow XFX ProSeries 1050W PSU 80+Gold  Corsair 700D Deathadder 
Mouse Pad
nope! 
  hide details  
Reply
post #7 of 45
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by {core2duo}werd View Post
it actually might be your PSU, i just got this cool little gadget that tests the power my rig is using and when i play crysis it gets well into the 800 watt range when i have my CPU @ 4Ghz and my GPUs at 742/2100. i just wouldn't rule it out just yet because when i add other things to my system and get close to the 1000W mark i start having the same problem you are talking about.
You sure it could be?

70AMP Rail and all...

I actually downclocked to 2.4Ghz earlier, and removed 2GB ram. Still the same thing....

If my memory serves me correctly a PSU lacking the juice would do 1 of 2 things

1: Restart the system or Shut it down
2: Nvidia Power message will appear

Nothing like that has happened to me and both cards are lit up green, i have exactly the correct 8pin and 6pin as standard with this PSU no adapters for this Silverstone.
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #8 of 45
Quote:
Originally Posted by Mhill2029 View Post
You sure it could be?

70AMP Rail and all...

I actually downclocked to 2.4Ghz earlier, and removed 2GB ram. Still the same thing....

If my memory serves me correctly a PSU lacking the juice would do 1 of 2 things

1: Restart the system or Shut it down
2: Nvidia Power message will appear

Nothing like that has happened to me and both cards are lit up green, i have exactly the correct 8pin and 6pin as standard with this PSU no adapters for this Silverstone.
i know, i'm not sure why but sometimes my system does shut down like there's not enough power. i've never seen any message saying low power but i have seen my cards go to lower clocks when i'm using a ton of power and riva tuner shows the clocks being lowered. use the riva tuner monitoring thing and see if your cards are being underclocked for some reason.
post #9 of 45
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by {core2duo}werd View Post
i know, i'm not sure why but sometimes my system does shut down like there's not enough power. i've never seen any message saying low power but i have seen my cards go to lower clocks when i'm using a ton of power and riva tuner shows the clocks being lowered. use the riva tuner monitoring thing and see if your cards are being underclocked for some reason.
The cards going to lower clocks could be throttling due to temps also btw.

Anyway, checked out Rivatuner monitor and nothing, the clocks stayed the same throughout a couple of mins of the Crysis bench, and temps aren't an issue. Couldn't be assed to sit there and watch the whole thing as i have seen it like 100 times today lol
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #10 of 45
Thread Starter 
Still same problems.....pffft

Only thing i managed to do was get Both GX2's fan speeds set to 100% via Riva, that's gotta be a first using Vista X64.
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 9800GX2 Quad SLI help