Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › WC3 TFT problems...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

WC3 TFT problems...

post #1 of 8
Thread Starter 
Yea, it also does this with WoW. WTH.
I'll be playing fine for a second, then it messes up. Running my graphics card OCed (588MHz core, 1.08GHz MEM).
Soo..... I've only seen temps at 41C so far on that card too.....
See my attachment for what it's doing...
GRR.
What could be causing this?
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Looks like your video card is having issues. Set it to stock clocks and get the latest drivers for it.
ZulliRig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6600 B2 EVGA 680i A1 Evga 8800GT OCZ 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Black 600 GB NEC DVD-RW Windows 7 Pro 64-bit BenQ V2400W 24" widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Random Logitech OCZ GameXStream 700 Watt Antec P182 Logitech G700 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
ZulliRig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6600 B2 EVGA 680i A1 Evga 8800GT OCZ 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Black 600 GB NEC DVD-RW Windows 7 Pro 64-bit BenQ V2400W 24" widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Random Logitech OCZ GameXStream 700 Watt Antec P182 Logitech G700 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Updated drivers, no OC, still looks funny....
GPU-Z validation...
http://www.techpowerup.com/gpuz/db8ds/


No OCs at all!
Thanks for the tip though.
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
Thread Starter 
welll.........??
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
that's wacky, but i had a similar issue when my crossfire went haywire a while back (except mine was all green)..............it was crappy; uninstalling/reinstalling drivers wasn't enough, i eventually re-formatted and it solved the problem

try re-installing the drivers again, and alot of people here recommend using driver cleaner (in our dl section i think)

but you may have to reformat

best of luck
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 960 4.1ghz HT on Gigabyte X58A-UD7 ASUS 6970 DCII (975/1498 1.2V) 4x4GB G.skill 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M500 480GB + 2tb WD Passport Samsung 20x DVD-RW Corsair H115i Win10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell u2711 G15 (v2) corsair AX850 Fractal R5 
MouseMouse PadAudio
G5 dota custom asus xonar essence stx 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 960 4.1ghz HT on Gigabyte X58A-UD7 ASUS 6970 DCII (975/1498 1.2V) 4x4GB G.skill 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M500 480GB + 2tb WD Passport Samsung 20x DVD-RW Corsair H115i Win10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell u2711 G15 (v2) corsair AX850 Fractal R5 
MouseMouse PadAudio
G5 dota custom asus xonar essence stx 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
ugh, uh-oh
<-- Avoiding reformat... :/ lol.
I'll try re-installing drivers.... again... ugg fun... lol.
If that doesn't work out, a reformat is definetely in order, haha.
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Use CCleaner before and after you reinstall. It might be a good idea to try another AGP graphics card. If the problem is gone after trying a new card your 6600GT might be dying.
ZulliRig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6600 B2 EVGA 680i A1 Evga 8800GT OCZ 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Black 600 GB NEC DVD-RW Windows 7 Pro 64-bit BenQ V2400W 24" widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Random Logitech OCZ GameXStream 700 Watt Antec P182 Logitech G700 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
ZulliRig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6600 B2 EVGA 680i A1 Evga 8800GT OCZ 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar Black 600 GB NEC DVD-RW Windows 7 Pro 64-bit BenQ V2400W 24" widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Random Logitech OCZ GameXStream 700 Watt Antec P182 Logitech G700 
Mouse Pad
Razer Destructor 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
welp, me being my idiot self, didn't run driver cleaner pro last time, reinstalled xp, used leadteks forceware 77.77 drivers, had problems AGAIN, this time ran driver cleaner pro a few times, installed latest drivers nvidia has for their 6 series card, all's well. w00t.
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
Oldie But Goodie
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 870 Intel DP55SB nVidia GTX 1050Ti 8GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
240GB SSD + 250GB Storage N/A Windows 10 HP 21.5" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Ultimate 2014 Apevia 550W Cheap LED off Newegg Logitech MX-518 
Mouse PadAudio
Generic Bluetooth Speakers 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › WC3 TFT problems...